JOCURI ACOPERIS ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri acoperis (5 rezultate)

jocuri acoperis

Parkour

Politia e pe urmele tale! Fii un rebel adevarat, fugi cat de repede poti, escaladeaza cladiri si evita obstacolele pentru a scapa de politisti. Cand te-ai departat suficient de mult de ei, opreste-te si deseneaza graffiti pe pereti cu sticlele de spray colectate. Eforturile tale vor fi cu siguranta rasplatite la final!

Ploaia de Bombe 3

Plaseaza obstacole impotriva ploii acide astfel incat nici un smiley face sa nu fie pus in pericol. Foloseste-te de elementele din fiecare nivel si de logica pentru a construi un acoperis cat mai sigur pentru jocurile bilelor. Scorul final variaza in functie de viteza si priceperea pe care o ai in a rezolva acest puzzle.

Asaltul Zombilor

Apara-ti scoala de invazia zombilor! Ascunde-te pe acoperisul scolii si incearca sa respingi fiecare atac al monstrilor. Un super joc cu impuscaturi, multe bonusuri si arme pe care le poti cumpara cu bani dupa terminarea fiecarui nivel.

Dirtbike 4

In acest joc de sport trebuie sa conduci motocicleta pe acoperisul unor cladiri, fara sa cazi si sa termini fiecare nivel in cel mai scurt timp posibil.

Elf'Chilibru

Mos Craciun are o misiune dificila pe acoperisul caselor, pentru a lasa cadourile acolo unde trebuie, el trebuie sa-si mentina perfect echilibrul. Ajuta-l pe Mos sa imparta cadourile inaintea rasaritului si ai grija pe unde calci in acest joc de iarna presarat cu multe cadouri.