JOCURI ACTIONEAZA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri actioneaza (9 rezultate)

jocuri actioneaza

Doctor Ghinda

Doctor Ghinda a fost chemat la datorie si trebuie sa salveze pasarile bolnave! Fara ajutorul tau e pierdut asa ca ghideaza-l printre obstacole si colecteaza pastilele colorate de pe drum pentru ca doctorul sa isi poata duce la bun sfarsit misiunea. Stai departe de tepii periculosi, actioneaza mecanismele si descopera solutiile jocului logic, vei fi eroul zilei!

Ninja land

Printesa a fost rapita de luptatori ninja, esti gata sa o aduci inapoi in castel teafara si nevatamata? Orasul este plin de obstacole si ninja care stau de paza, gata sa atace orice intrus. Actioneaza rapid in acest joc logic pentru a putea evita capcanele si distruge inamicii inainte ca ei sa te raneasca.

Craniul fara Stapan

In noaptea de Halloween, ajuta craniul sa isi gaseasca stapanul si sa ajunga la el folosindu-se de gravitatie si de legile fizicii. Elimina bucati de lemn si actioneaza diverse obiecte din nivel pana gasesti solutia ca sa aduci craniul la stapanul sau in jocuri logice de halloween.

Actioneaza Morile de Vant

Actioneaza morile de vant este un joc de logica gratis in care trebuie sa planuiesti pornirea unui mecanism pe baza de roti prin care sa ajungi sa invarti morile de vant. Ai rabdare pana la gasirea solutiei corecte si porneste mecanismul.

Bubble Quod Editie de Craciun

O editie speciala de sarbatori, a jocului de aventura Bubble Quod, in care trebuie sa eliberezi toti prizionerii din baloane, ducandu-i spre iesirea fiecarui nivel. Pentru a trece la nivelul urmator, actioneaza butonul rosu sau ghideaza-te dupa sageata din joc.

Mechanaught

O intreaga armata de roboti malefici vor sa te distruga in acest joc de actiune! Lupta impotriva lor, elimina-i pe toti si actioneaza mecanismele necesare pentru a putea evada.

Red Ball

Incearca sa ajungi cu bila rosie la steguletul rosu al fiecarui nivel fara a cadea de pe platforme. Evita capcanele si actioneaza mecanismele necesare pentru a termina toate cele 17 nivele ale acestui joc de gandire.

Turbo Cyborg Ninja X

Cyborg Ninja este prins in capcana viitorului iar tu trebuie sa-l ajuti sa evadeze! Actioneaza mecanismele necesare, evita capcanele si fa tot posibilul pentru a ajunge la iesirea nivelului. Ajuta-te de arcul din dotare pentru a trage cu sageti si a te catara pe franghie.

Open Doors 2

Deschide sau inchide usile din drumul tau, actioneaza mecanismele si incearca sa duci patratelul la litera "X" pentru a termina nivelele. Atentie, usile se deschid intr-o singura directie!