JOCURI AUR ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri aur (87 rezultate)

jocuri aur

Gold Mine Strike

Pregateste-ti tarnacopul pentru a distruge coloanele de carbuni, aur, piatra si cufere cu surprize in noul joc logic Gold Mine Strike! Arunca unealta in patratele de la mina ca sa scapi de ele inainte ca acestea sa ajunga in fata minerului si foloseste aurul castigat pentru a primi noi bonusuri.

Mr. Miner

Colecteaza toate bogatiile ascunse sub pamant folosind carligul pentru a le extrage una cate una inainte sa ramai fara combustibil.

Jewel Curse

Joaca-te multe nivele palpitante care te vor antrena sa scapi de cristale antice in jocul Jewel Curse. Combina cristalele de aceeasi culoare pana cand sirul se transforma in aur.

Seful Talharilor 2

Talharul curajos revine intr-un nou de actiune pentru a fura aurul inamicilor sai. Intra in rolul hotului si infrunta soldatii inarmati care iti stau in cale. Sari sau strecoara-te pe sub obstacole cu indemanare si du la capat misiuni periculoase. Foloseste banii adunati pentru a cumpara upgraduri noi care te vor ajuta sa devii invincibil.

Zombidle

Distruge casele sateniilor pentru a face rost de suflete si a-ti marii armata de zombi!

Avalancierul

Taie si arunca in aer cladiri pentru a putea pune mana pe comoara!

Exterminatorul de Demoni

Doi vrajitori cheama un exterminator de demoni sa ii scape de toate spiritele rele din castel, dar va supravietui eroul nostru? Intra in actiune si incepe-ti misiunea de exterminarea demonilor. Aduna cristale pretioase, aur si elixir din drumul tau spre camera unde este ascunsa cartea magica si distruge tot ce este malefic.