JOCURI AVENTURIER ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri aventurier (8 rezultate)

jocuri aventurier

Comorile din Mina

Mina lui Kruft a fost gasita de catre un aventurier curajos care spera ca ii va descoperi comorile ascunse. Insoteste-l pe eroul nostru in aventura sa si exploreaza galeriile minei. Colecteaza diamantele, evita obstacolele periculoase si distreaza-te daramand bucati din mina. Fii atent la monstri si ai grija ca aventurierul nostru sa ajunga teafar la fiecare iesire.

Fugarul din Poveste

Doi tineri aventurieri descopera o carte magica ce da viata unor monstri diabolici. Eroul din acest joc de actiune si aventura trebuie sa isi salveze prietena din tentaculele creaturilor fioroase. Fugi, impusca folosind cartea magica si indeplineste fiecare misiune care iti este data. Fa rost de upgrades pentru a invinge inamicii din cealalta lume, cartea magica e singura ta arma din aceasta super calatorie.

Evadarea Mexicanului 3

Un nou joc amuzant cu mexicani incercand sa evadeze pe calea aerului. De data aceasta cunostintele de fizica ne sunt incercate de Sheriff-ul Sancho, aventurierul desertului. Ajuta-l sa zboare cu baloanele, eliberandu-i calea plina de obstacole si inamici. Evadarea Mexicanului 3 vine cu o multime de noi provocari pe care te invitam sa le incerci in jocuri de gandire.

Ciuperca Ninja

Ciuperca ninja este o ciuperca aventuriera care pleaca in cautarea dreptatii si trece peste orice obstacol pentru a reusi. In jocuri logice si de gandire trebuie sa gasesti solutia pentru ca eroul sa ajunga la capatul nivelului. Elibereaza calea, astupa obstacole si creeaza drum pentru ciuperca in jocuri ninja astfel incat sa ajunga la capatul aventurii.

Exploratorul Pesterilor

Pleaca in aventura alaturi de explorator, trebuie sa iti folosesti indemanarea si reflexele pentru a depasi obstacole in cautarea comorii. Ca un adevarat aventurier stii sa cobori pe pereti, sa sari foarte sus si sa te feresti de pericole. Un joc de aventura pixel art foarte haios.

Aventurierul de Hartie

Foloseste tastele pentru a directiona personajul si fa click pe fiecare creion pentru a desena diverse obiecte ajutatoare. Fi aventrierul de hartie si evita pericolele rezolvand fiecare puzzle. Orice nivel reprezinta o aventura speciala, fereste-te de orice pericol si treci catre noi provocari.

Templul Oglinzilor

Natura este contradictorie in acest joc in care doi copii aventurieri intruchipeaza fortele naturale - focul si apa. Parcurge fiecare nivel si fii atent la fiecare actiune pe care o intreprinzi, o cutie miscata prea mult poate sa declanseze un mecanism fatal. Creeaza strategii folosind principii logice si termina cu brio fiecare nivel.