JOCURI BAIAT ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri baiat (7 rezultate)

jocuri baiat

Erline 4

Erline e prins intr-o lume ciudata si numai tu il poti ajuta sa evadeze. Colecteaza toate cheile pentru a deschide usa si ghideaza-l pe baiat in aventura sa fara sa cada in nicio capcana. Foloseste puterea sa unica de a crea umbre pentru a urca locuri greu accesibile si evita obstacolele periculoase, iar Erline va fi liber din nou.

Eroul Inarmat

Eroul inarmat revine in acest joc nou de actiune pentru a gasi aurul ascuns intr-o pestera labirintica. Personalizeaza baiatul curajos si incepe aventura din labirintul periculos. Ajuta-l pe erou sa treaca de obstacole folosind bazooka pentru a impusca caramizile sau explozibilul care distruge zidurile instantaneu. Colecteaza tot aurul si ai grija ca eroul sa nu calce pe potecile mortale altfel vei relua jocul de la inceput.

Strumful Asasin

Strumful asasin este un baiat de cartier, locuieste in Brooklyn si este mereu in conflicte cu o banda rivala. Acesta se va razbuna in jocuri online cu impuscaturi, asa ca Impusca toti strumfii banditi care apar pe cladiri, la geamuri sau pe strazile din cartierul periculos ca sa iesi invingator. Fiecare inamic pe care il impusti iti va da banii pe care ii are la el, astfel vei putea sa iti imbunatatesti echipamentul si sa faci upgrade armelor pe masura ce trec nivelele. Nu uita sa reincarci arma ca sa nu fii impuscat.

The Forest Temple

Ajuta Baiatul de Foc si Fata de Apa sa ajunga in siguranta la iesirile fiecarui nivel ale acestui joc de aventura. Cele doua personaje trebuie sa se ajute reciproc, pentru ca numai in felul acesta pot activa mecanismele, evita capcanele si depasi toate obstacolele sau pericolele cu succes!