JOCURI BALOANE INDEMANARE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri baloane indemanare (27 rezultate)

jocuri baloane indemanare

Baloane vs Zombie

Un joc de actiune dar si de logica in care va trebui sa gasesti metode de a elimina zombie din zona de joc in timp ce pastrezi oamenii in siguranta. Uneori zombie sunt pusi la adapost de obiecte pe care le poti ridica impuscand cu baloane in ele.

Salveaza Manechinul

Arunca papusa de carpa in afara ariei de joc. Fie ca trebuie sa zboare cu un balon sau sa cada printre crapaturi, trebuie sa iti folosesti inteligenta si sa pui la cale un plan pentru a scapa de papusa din joc. Un joc de logica amuzant si accesibil.

Evadarea Mexicanului 2 - New York

A doua versiune a super jocului de fizica si actiune Evadarea Mexicanului are loc in New York. Elibereaza calea mexicanului sa urce cat mai sus. Elimina obiecte, porneste reactii in lant pentru a indeparta lucrurile care il pot rani si ajuta-l sa treaca mai departe.

Puisori Lipiciosi

Foloseste baloanele pentru a prinde pasarile. Ai nevoie de indemanare pentru ca baloanele din guma sa atinga vietatile inaripate. Incearca sa treci de fiecare nivel si avanseaza catre noi aventuri.

Caracatita Pistolara

Odata cu venirea verii caracatita pistolara si-a incarcat arma cu apa si e gata sa sparga toate bulele de pe plaja. Foloseste-te de diverse obiecte din fundal pentru a ajuta in eliminarea bulelor sau a diverselor tinte. Poti folosi diverse combinatii cu foc simplu sau foc automat.

Evadarea Mexicanului

Ajuta la evadarea mexicanului Pancho folosind mouseul pentru a-i face drum. Prins intr-un canion dindesert mexicanul se bazeaza pe 2 baloane care-l ridica spre nivelele superioare. Elimina cactusii, vulturii sau alte obstacole si avanseaza catre iesire.

Bloons 2

Binecunoscutul joc de logica cu baloane Blooms se intoarce, de data aceasta in varianta a doua. Ajuta maimuta sa sparga cat mai multe baloane cu un numar limitat de sageti, folosindu-se de gandire. Lucrurile devin mai complicate cu fiecare nivel.

Bombe si Baloane

Misiunea ta in acest joc de gandire si indemanare este de a sparge cu ajutorul tunului, toate baloanele, din cat mai putine incercari! Tinteste si trage cu precizie in baloanele din fiecare nivel, inainte ca acestea sa paraseasca suprafata de joc.

Evadarea Bilelor

Roteste tabla de joc in asa fel incat bilele colorate sa poata ajunge la balonul albastru. Colecteaza stelutele, evita bombele si incearca sa termini toate cele 40 de nivele ale acestui joc de gandire.

Sparge Baloanele

In acest joc de indemanare si gandire trebuie sa spargi toate baloanele fara sa atingi marginile si obiectele rosii! Incearca sa termini toate cele 25 de nivele in cel mai scurt timp posibil.