JOCURI BALOANE INDEMANARE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri baloane indemanare (27 rezultate)

jocuri baloane indemanare

Dexter si Unda Laser

Dexter elimina baloane in laboratorul sau cu ajutorul unui laser si catorva oglinzi. Aranjeaza oglinzile in asa fel incat sa reflecte unda laser dintr-una intr-alta si sa nimereasca toate baloanele. Ai doar 5 shot-uri laster pe fiecare level. Ai grija sa nu-l arzi si pe Dexter.

Bloons Tower Defense 4

Alege unitatile de lupta si aseaza-le pe harta in asa fel incat sa poti sparge toate baloanele inainte ca acestea sa ajunga la baza. Castiga cat mai multi bani pentru a putea cumpara si folosi turnurile de aparare mai noi si mai puternice.

Bloons Player Pack 5

Bloons in varianta pentru sarbatorile de iarna. E un joc antrenant care necesita multa precizie. In seara de Craciun trebuie sa spargi cat mai multe baloane folosind cat mai putine sageti. Uneori ai doar o sageata si trebuie sa spargi o gramada de baloane :).

Even More Bloons

Arunca cu sagetile in baloane in asa fel incat sa poti sparge cat mai multe. Numarul sagetilor este limitat, deci ai grija cum le folosesti! :)

More Bloons

Distruge cat mai multe baloane in fiecare nivel, folosind cat mai putine sageti! Poti sa termini toate cele 50 de nivele?

Bloons Insanity

Ajuta maimuta sa sparga numarul de baloane specificat in fiecare nivel si sa termine cele 50 de nivele ale acestui joc de gandire. Nu uita: numarul sagetilor este limitat!

Bloons Tower Defense 3

Alege unitatile de lupta si aseaza-le pe harta in asa fel incat sa poti sparge toate baloanele inainte ca acestea sa ajunga la baza.