JOCURI BASEBALL ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri baseball (8 rezultate)

jocuri baseball

Capete de Zombi

Zboara capetele de zombi din acest nou joc de actiune si fii gata de distractie! Seteaza puterea de lansare, un start perfect te poate ajuta sa ajungi departe. Colecteaza banii si cumpara upgrade-uri din magazin, acolo vei gasi arme, sepci si bate de baseball cu care vei putea lovi capetele de zombi mult mai eficient.

Orasul Invadat

Joaca rolul unui gentleman curajos si infrunta valurile de zombie care au invadat orasul. Exista diferite tipuri de inamici pe care trebuie sa ii distrugi, cei mici incep sa dea cu pumnul daca ajung mai aproape de tine asa ca tinteste cu precizie pentru a-i dobori din timp. Apara-te folosind bata de baseball sau alte tipuri de pistoale, iar de-a lungul luptei poti primi recompense. Cu banii castigati upgradeaza-ti armele pentru a face fata pericolului din acest nou joc cu impuscaturi.

Baseball Distructiv

Cei care practica sporturi de performanta au in general o ambitie de fier si o oarecare agresivitate. Baseball distructiv este un joc de sport in care un jucator incearca sa distruga diverse cladiri, sa sparga geamuri si sa vandalizeze orasul cu mingi de baseball.

Baseball in Cartier

Iesi in spatele blocului pe un teren de baseball improvizat si impresioneaza-ti prietenii prin loviturile tale. Pentru a trece de fiecare nivel trebuie sa realizezi un numar de puncte din ce in ce mai mare. Incearca mereu un home run sau trimite mingea in zonele bonus X2, X3.

Campionatul de Baseball

Alege-ti echipa, jucatorul preferat si participa la cel mai tare campionat de baseball din cartier! Ai in total 12 concursuri, fiecare cu cate o misiune de indeplinit pentru a putea castiga cupa de aur.

Baseball Jam

Inscrie cat mai multe puncte in acest joc de baseball pentru a deveni campion mondial!

Baseball Juiced

In jocul de sport de astazi, vei fi un jucator profesionist de baseball! Alege-ti personajul favorit, antrenamentul preferat si incearca sa inscrii cat mai multe puncte pentru a deveni campion.