JOCURI BICICLETA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri bicicleta (16 rezultate)

jocuri bicicleta

Cascadorii pe Bicicleta

Esti gata sa faci cascadorii periculoase cu biciclete BMX? Testeaza-ti indemanarea in acest joc sport nou si indeplineste toate misiunile din arena. Aduna bonusuri de viteza, treci prin portaluri si urca pe rampe pentru a putea face super acrobatii. Odata ce ai colectat punctele necesare poti debloca personaje, terenuri si biciclete pentru noi provocari!

Campionatul Bicicletelor 2

Mergi pe bicicleta cu viteza si fii gata de cascadorii uimitoare intr-un nou campionat! Selecteaza personajul, fii atent la bombe sau alte obstacole si incearca sa iesi pe locurile fruntase in fiecare cursa. Upgradeaza-ti acceleratia, nivelul de nitro si agilitatea pentru a avea mai multe sanse la cupa!

Bicicleta lui Naruto

Ajuta-l pe Naruto sa livreze mancare pe bicicleta intr-un nou joc de sport. Trebuie sa fii foarte indemanatic pentru ca te asteapta un drum dificil, cu multe denivelari si gropi. Ca sa treci la urmatorul nivel trebuie sa duci cu bine la capat fiecare misiune, nu iti dezamagi clientii!

Triciclistul Salvator

O domnisoara a plecat in cautarea pisicutei pierdute dar descopera ca orasul poate fi foarte periculos, triciclistul salvator vine in ajutorul ei si cauta pisicuta distrugand toti inamicii din oras si inlaturand pericolul. Cu cat ajungi mai departe cu tricicleta cu atat vei face mai multi bani pentru a-ti imbunatati echipamentul.

Scooby Doo Biciclistul

Pentru ca vrem sa fie vara si ne place Scooby Doo, va invitam sa ne dam cu bicicleta pe plaja. Facem cateva cascadorii, jocurile de miscari se vor inmultii pe masura ce creste viteza iar Scooby, cel mai probabil, va sfarsi intr-o gramada de nisip. Incearca sa il ti pe Scooby pe bicicleta cat poti de mult, facand cat mai multe cascadorii fara sa pateasca nimic.

Cyclomaniacs 2

A doua varianta a deja cunoscutului joc Cyclomaniacs vine cu o multime de trasee noi si multi motociclisti pe care ii dobandesti odata cu castigarea pozitiilor fruntase in jocuri motociclete si atingerea numarului de cascadorii pentru fiecare traseu in parte. Cyclomaniacs 2 este un joc foarte complex cu motociclete, biciclete si tot felul de vehicule pe doua roti, poate fi amuzant dar si complicat de upgradat.

Bicicleta lui Scooby

Ia parte la actiune impreuna cu scooby doo. Urca-te pe bicicleta si pedaleaza catre linia de final colectand bonusuri pe parcurs si mentinandu-ti echilibru. Da dovada de indemanare si curaj in cursa cu mumiile si diverse creaturi.

Ciclism Montan

Un super joc de sport 3D cu biclete! Parcurge traseul montan, incercand sa-l termini cat mai repede posibil, colecteaza stelutele galbene si evita obstacolele mari.

BMX Extrem

Parcurge fiecare traseu montan al acestui joc de sport extrem, incercand sa-l termin cat mai repede posibil, fara sa cazi de pe bicicleta. Executa cat mai multe rotiri in aer pentru a obtine un punctaj maxim.