JOCURI BILE BOMBE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri bile bombe (12 rezultate)

jocuri bile bombe

Ploaia de Bombe: In Spatiu

Portocala aventuroasa calatoreste in spatiul cosmic unde noul sau inamic este un mafiot care vrea sa-l distruga cu orice pret. Creeaza adapost pentru eroul haios cu ajutorul cutiilor si schimba mecanismele ca sa-l feresti de ploaia acida.

Ploaia de Bombe: Mafiotii

Portocala aventuroasa calatoreste inapoi in timp, mai precis in anii 1920, iar noul sau inamic este un mafiot care vrea sa-l distruga cu orice pret. Creeaza adapost pentru eroul haios cu ajutorul cutiilor si schimba mecanismele ca sa-l feresti de ploaia acida.

Demolatorul de Zombi 2

Cladirile din oras au fost invadate din nou de zombi si nu vor sa plece pana nu demolezi locurile in care se afla. Lanseaza bila din diferite directii si ai grija sa-ti lovesti tinta. Nu te lasa descurajat atunci cand nu reusesti sa-i lovesti si gaseste alta modalitate de a scapa de toti monstrii.

Ploaia de Bombe: Vestul Salbatic

Ploaia acida ajunge in fiecare colt al lumii, chiar si in Vestul Salbatic! Distreaza-te in noul joc logic Ploaia de Bombe si construieste structuri rezistente pentru ca portocala sa fie la adapost pe timpul furtunii. Obiectele pot fi mutate cu ajutorul bombelor, dar ai grija sa nu ricoseze altfel norul toxic te poate distruge.

Ploaia de Bombe: Piratii

Ploaia acida e pe cale sa distruga din nou intregul oras. Dupa ce a fost un cavaler curajos, portocala simpatica s-a decis sa devina pirat si sa infrunte cele mai mari pericole. Acopera portocala in noul joc logic si colecteaza stelutele aurii, piratii iubesc recompensele.

Ploaia de Bombe: Cavalerii

Amuzantele fructe sunt din nou in pericol in noua versiune a jocului logic Ploaia de Bombe! Construieste un adapost din obiecte si ajuta fructele sa fie in siguranta pe parcursul furtunii. Colecteaza stelutele pentru un scor mai mare si distreaza-te gasind solutia fiecarui puzzle.

Ploaia de Bombe 4

A patra versiune din ploaia de bombe merge pe aceeasi idee ca cele din trecut insa multe imbunatatiri. Trebuie sa iti construiesti un adapost de ploaia de bombe, sa declansezi un mecanism care sa te fereasca de ea atunci cand apar norii. Un joc de logica destul de greu care te va provoca ore bune.

Ploaia de Bombe 3

Plaseaza obstacole impotriva ploii acide astfel incat nici un smiley face sa nu fie pus in pericol. Foloseste-te de elementele din fiecare nivel si de logica pentru a construi un acoperis cat mai sigur pentru jocurile bilelor. Scorul final variaza in functie de viteza si priceperea pe care o ai in a rezolva acest puzzle.

Evadarea Bilelor

Roteste tabla de joc in asa fel incat bilele colorate sa poata ajunge la balonul albastru. Colecteaza stelutele, evita bombele si incearca sa termini toate cele 40 de nivele ale acestui joc de gandire.

Ploaia de Bombe 2

Aseaza obiectele, care iti sunt date in fiecare din cele 80 de noi nivele ale acestui joc de gandire, in asa fel incat sa protejezi bilele de norul care ploua cu bombe!