JOCURI BILIARD ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri biliard (9 rezultate)

jocuri biliard

Biliard Pro

Facand parte din biblioteca cu jocuri biliard clasice, acesta nu necesita prea multe explicatii. O masa verde, un tac si bile. Introdu in buzunarele mesei o bila, in functie de tipul ei (plina sau sparta) continui cu respectivul tip de bile si incepi sa le bagi pe toate pana ramai cu cea neagra pe care te vei bate cu adversarul de biliard.

Biliard Multiplayer Online

Un super joc de biliard multiplayer online, in care poti socializa, juca cu ceilalti membri si iti poti face prieteni noi. Creaza cont nou special pentru joc daca vrei sa beneficiezi de toate bonusurile! In jocuri biliard nu sunt necesare explicatii, toti stim ce trebuie sa facem, avem tacul, bilele sparte si cele pline si trebuie sa le bagam in buzunarele mesei.

Big Diamond

Un joc de masa din categoria jocuri biliard in care trebuie sa elimini toate celelalte bile fara ca bila ta sa iasa din perimetru. Nu uita: ai un numar limitat de lovituri!

Piscina cu Testoase

Este ziua testoaselor indragostite! Ajuta-le sa-si gaseasca perechea! Folosindu-te de testoasa alba, incerca sa unesti 2 testoase de aceeasi culoare pentru a le scoate din piscina, in mai putin de 60 de secunde, seamana cu multe jocuri biliard insa are reguli diferite, regulile broscutelor.

Crazy Pool

Ciocneste bilele de aceeasi culoare pentru a le face sa dispara. Incearca sa le elimini pe toate din cat mai putine lovituri si vei obtine puncte bonus. Desi se afla in cutia cu jocuri biliard acesta presupune lovirea bilelor intre ele.

Verti Pool

Desi pare a face parte din jocuri biliard acesta este mai mult un joc de indemanare care te va pune la incercare. Trebuie sa pui bilele in ordine numerica si apoi sa lovesti partea tampon din stanga mesei cu bila care trebuie.

Hit the Looser

Loveste-l pe fraier cu bila la fel ca in jocuri biliard. Ai o bila alba si o bila rosie, suparata. Bila rosie va fugi de tine insa tu trebuie sa o prinzi si sa o pui la punct lovind-o cu bila alba de fiecare data cand ai ocazia.

Nine Ball

Un joc clasic de biliard in cu 9 bile. Scopul este sa bagi toate bilele in buzunare din cat mai putine miscari. In acelasi timp, la fel ca si in alte jocuri biliard, trebuie sa nu acorzi ocazii oponentului prin care sa bage bilele.

Real Pool

Jocuri biliard impotriva calculatorului. Jocul se bazeaza pe regulile de Eight Balls(opt bile) si interfata acestuia iti permite sa te concentrezi pe strategie si mai putin pe dinamica unui joc de acest gen.