JOCURI BOMBE SI BALOANE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri bombe si baloane (8 rezultate)

jocuri bombe si baloane

Drop Me!

Ajuta niste creaturi colorate sa ajunga tefere la tubul lor! Alege momentul potrivit pentru a sparge balonul in care se afla creaturile ca ele sa cada in tub. Ai grija grija ca fiecare personaj sa se deplaseze la culoarea sa si aduna toate capsunile pentru un scor mare. Scapa de platformele care iti stau in drum, foloseste bombe si portaluri ca sa muti personajele colorate si fereste-te de creaturile malefice.

Baloane vs Zombi 2

Distruge zombi intr-un mod distractiv, folosind cutite, bombe si chiar baloane! Foloseste-te de mecanisme si obiecte, seteaza unghiul potrivit inainte sa impusti si rezolva jocul logic. Supravietuitorii trebuie tinuti in siguranta, incearca sa nu ii ranesti in misiunea ta de a scapa de zombi.

Tunurile Castelului

Apara castelul cu orice pret, coordoneaza tunurile castelului si elimina toate amenintarile. Impusca bombele zburatoare care ameninta rezistenta castelului, opreste berbecii care vin sa dea jos portile si fi cu ochii dupa baloanele de aer care trag in tine. Pentru fiecare inamic distrus primesti bonusuri cu care iti upgradezi armele de foc, dezvolta-ti tunul, cumpara bombe mai bune si tevi mai lungi.

Bombe si Baloane

Misiunea ta in acest joc de gandire si indemanare este de a sparge cu ajutorul tunului, toate baloanele, din cat mai putine incercari! Tinteste si trage cu precizie in baloanele din fiecare nivel, inainte ca acestea sa paraseasca suprafata de joc.

Evadarea Bilelor

Roteste tabla de joc in asa fel incat bilele colorate sa poata ajunge la balonul albastru. Colecteaza stelutele, evita bombele si incearca sa termini toate cele 40 de nivele ale acestui joc de gandire.

Air Battle

In acest joc de actiune controlezi o masinarie sustinuta de baloane! Evita obiectele ascutite, doboara inamicii si termina toate nivelele.

Balloon Invasion

Apara teritoriul de atacurile inamice si castiga bani pentru a face fata invaziei!

Choppa Poppa

Aduna bonusuri, munitie, fereste-te de bombe, obstacole si sparge toate baloanele cu elicopterul pentru a termina fiecare nivel.