JOCURI BOMBE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri bombe (90 rezultate)

jocuri bombe

Kitty Diver

In Kitty Diver,un discractiv joc de fizica trebuie sa o ajuti pe pisicuta sa ajunga cu bine la suprafata! Apasa pe diverse obiecte ca sa o ajuti pe pisica! Sa ai grija la pesti periculosi si bombe!

Brave Tomato 2

S-au intors legumele malefice si rosia cea viteaza! Fii curajos si impinge rosia si legumele prin toate incercarile pentru a castiga!

Gold Mine Strike Christmas

Ajuta-l pe Mos Craciun sa treaca prin mormanele de cadouri si distruge coloanele de cutii colorate inainte sa ajunga la el! Arunca cu bomboane pentru a scapa de cadouri, foloseste bonusurile ca sa dispara cat mai multe randuri, iar Mos Craciun va reusi sa ajunga la timp.

Ploaia de Bombe: In Spatiu

Portocala aventuroasa calatoreste in spatiul cosmic unde noul sau inamic este un mafiot care vrea sa-l distruga cu orice pret. Creeaza adapost pentru eroul haios cu ajutorul cutiilor si schimba mecanismele ca sa-l feresti de ploaia acida.

Hraneste Pofticiosul 3

Grew vrea sa manance bomboane, insa nu poate sa ajunga la ele, poti sa-l ajuti? Traseaza linii pentru a aduce bomboanele catre pofticios avdn grija ca ele sa nu cada departe de el si tine cont de gravitatie. Distreaza-te descoperind solutiile corecte fara a bloca dulciurile si hraneste-l pe Grew!

Ploaia de Bombe: Mafiotii

Portocala aventuroasa calatoreste inapoi in timp, mai precis in anii 1920, iar noul sau inamic este un mafiot care vrea sa-l distruga cu orice pret. Creeaza adapost pentru eroul haios cu ajutorul cutiilor si schimba mecanismele ca sa-l feresti de ploaia acida.

Extraterestrii Haiosi

O nava extraterestra a descoperit o planeta cu dulciuri si bomboane, iar echipajul este foarte infometat. Ajuta creaturile haioase sa manance tot si sa se intoarca inapoi la nava lor. Joaca-te cu diferite tipuri de extraterestrii care pot sa sara, sa zboare, sa explodeze sau sa isi schimbe forma si aduna toate bomboanele.

Bouncy si Monsto

Bouncy si Monsto sunt prieteni buni carora le place sa prinda stele, insa unul dintre ei ramane blocat, iar acum trebuie sa gaseasca o solutie pentru a scapa din aceasta situatie. Distruge obiectele care stau in calea lui Bouncy si foloseste portalurile sau bombele pentru a-l reuni cu Monsto. Distreaza-te descoperind rezolvarea fiecarui nivel si adunand toate stelele in aceasta aventura haioasa!