JOCURI CADRU ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri cadru (4 rezultate)

jocuri cadru

2048

Vrei sa devii un geniu in matematica? Atunci pregates-te sa combini cat mai multe numere de acelasi fel pana cand ajungi la 2048. Ai grija sa ai mereu o pereche de numere identice pentru a castiga acest joc extraordinar.

Exterminarea Monstrilor

Incepem exterminarea monstrilori prin plasari de obiecte in puncte strategice. Asigura-te ca omori toti monstrii cu jocuri logice din care rezulta reactii in lant sau pur si simplu indepartarea monstrilor din cadru.

Asalt Comando 3

Partea a treia din commando se desfasoara in cadrul misiunii de infiltrare in Egipt. Poti fi un soldat puternic sau o domnisoara frumoasa foarte bine echipata din punct de vedere militar. Scopul tau este sa te infiltrezi cat mai bine in orasele egiptene, sa iti omori inamicii si sa iti dezvolti tehnica de lupta pe camp. Schimba armele, fii mereu in miscare si jocul de actiune ti se va parea usor.

Fuga din Spital

In acest joc de aventura trebuie sa gasesti calea de evadare din spital unui nebun. Alearga si sari peste cadrul medical, arunca cu lucruri in fiecare asistent sau medic si vei reusi in acest joc de aventura.