JOCURI CAMIOANE EXTREME ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri camioane extreme (8 rezultate)

jocuri camioane extreme

Raliu Extrem

Raliuri extreme, masini de top si o intrecere doar pentru soferi profesionisti - asta te asteapta in noul joc de sport. Lasa-ti oponentii in urma si treci primul linia de sosire, trofeul trebuie sa fie al tau de fiecare data. Poti deveni invincibil daca faci o oprire in garaj pentru a-ti upgrada viteza, acceleratia si armele. Pe locuri, fii gata, start!

Camioane Monstru - China

O veche harta din China se dovedeste a fi cea mai buna ruta de curse offroad pentru camioane monstru. Fii gata sa parcurgi toate cursele de pe harta executand cascadorii cu ajutorul sariturii de plafon, o noua optiune a camioanelor monstru special conceputa pentru traseul chinezesc.

Campionatul de Cascadorii 4

A patra versiune a jocului de aventura pe motocicleta, Campionatul de Cascadorii, vine cu multe miscari noi, motociclism extrem, trasee complicate si cascadorii periculoase. Toate astea il transforma intr-unul din cele mai bune jocuri cu motociclete.

Super Camioane 3D

Jocuri cu masini sau super camioane 3d cum le spune chiar jocul, in care iti vei testa abilitatile de conducator extrem. Crezi ca stii sa conduci o masina 4x4 pe un traseu extrem? Noi suntem siguri ca iti va pune probleme deci pregateste cele mai bune trucuri pentru masini, vei avea nevoie de toate ca sa reusesti sa termini cele zece nivele cu super camioane 3d.

Camioane pe Santier

Camioanele de pe santier nu sunt jocuri cu masini, aceste masini au fost inchiriate cu ora si trebuie sa indeplineasca sarcinile foarte repede pentru a-si merita banii pe care au fost inchiriate. Soferul unui camion de santier trebuie sa conduca in conditii grele, printre obstacole mari si ostile, pe drum accidentat, totul in timp record. Ca sa reusesti asta trebuie sa nu lovesti masina, sa o pastrezi pe traseu cu toate cele patru roti si daca totusi te rastorni sa revi in pozitia initiala inainte sa iti pierzi toata viata. Pe scurt aceasta este o cursa plina de obstacole si rampe periculoase pe care trebuie sa o parcurgi cu un camion greoi cu niste roti enorme care te vor ajuta la catarat. Pentru mai multe astfel de experiente cu camioane extreme te invitam sa joci colectia noastra de jocuri cu camioane, sigur iti va creste adrenalina la volanul acestor bolide.

Camioane Extreme 3

Al treilea joc din seria Camioane Extreme vine cu imbunatatiri spectaculoase printre care masina fantoma si bonusuri ascunse. Concureaza cu cei mai buni jucatori in fiecare nivel, castiga cursa si deblocheaza nivele bonus. Acum sunt si mai mari, mai rapide, mai puternice!

Camioane Extreme 2

Acum sunt si mai mari, mai rapide, mai puternice! Testeaza noua masina rosie in conditiile extreme ale deserturilor Nord Americane. Jocul cu camioanele mari a inceput.

Camioane Extreme 1

Camioanele monstru s-au intors. Testeaza-le prin apa, zapada si noroi pe cele mai extreme trasee din Europa.