JOCURI CAMION ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri camion (90 rezultate)

jocuri camion

Teroare Post Apocaliptica

O explozie puternica a devastat orasul, iar 10 ani mai tarziu totul pare apocaliptic. Conduci o masina, iar drumul e plin de obstacole si inamici care te urmaresc. Arma se declanseaza automat cand esti in preajma lor, dar tu trebuie sa o muti dintr-o parte in alta ca sa ii poti distruge. Fii cu ochii la drum si colecteaza bonusurile care iti vor asigura munitia, benzina si reparatiile. Nu uita sa iti upgradezi masina, numai asa poti face fata urmatoarelor nivele din acest joc cu impuscaturi.

Curse Interzise

Urca la volan si ia-te la intrecere cu alte masini si camioane pentru a-ti arata talentele de sofer. Indeplineste cerintele fiecarei misiuni si fa diverse cascadorii pentru a termina nivelul cu un scor cat mai mare. Dupa fiecare victorie iti poti upgrada acceleratia, franele, aerodinamica sau poti cumpara noi masini care sa faca fata curselor din campionat.

Made in Mafia

Ca mafiot poti sa ai o viata palpitanta, plina de actiune si aventura. Made in Mafia este un joc in care conduci o masina si esti in permanenta pe urmele inamicilor. Trebuie sa ii impusti, sa ii bombardezi si sa supravietuiesti misiunilor pentru a trece la nivelul urmator. Iti poti upgrada armele cu banii castigati si poti arata ca esti cel mai bun din familia Marconi.

Evadarea printre Zombi 2012

Aceasta a doua versiune a jocului de succes Earn to Die, Evadarea printre Zombi, vine cu un numar mai mare de masini si upgrade-uri pe care poti sa le cumperi pe parcursul incercarii de evadare. Distruge si impusca cat mai multi zombi la fiecare incercare pentru a castiga banii necesari imbunatatirii si cumpararii de masini noi.

Zombogrinder 2

Un joc cu masini in care trebuie sa evadezi dintr-un oras invadat de zombi. Condu masina pe strazile orasului, distruge cat mai multi zombi, colecteaza bani si bonusuri pentru a imbunatati camionul.

Lectii de Parcare

Esti la scoala de soferi si inveti parcari. Trebuie sa parchezi masina infruntand traficul fara sa faci accident sau sa il blochezi. Garare cu spatele sau parcare la bordura, trebuie sa fii expert si sa conduci masina ca un profesionist pentru a trece toate nivelele.

Valea Zombilor

Un joc cu masini si zombie in care trebuie sa evadezi cu masina din orasul invadat si sa calci zombie pentru a face rost de bani. Cu banii castigati iti imbunatatesti masina si ajungi din ce in ce mai departe in cursa spre evadare.

Competitia Camioanelor 3D

Competita camioanelor 3d este pe cale sa inceapa. Alege-ti camionul monstru preferat si pregateste-te de curse 3d rapide, cu cascadorii si sarituri prin aer dar si cu oponenti puternici si vitezomani. Depaseste-i si treci primul linia de sosire.

Concursul Camioanelor

Camioane monstru se intrec intr-un cimitir de masini amplasat in desert. Adversarii tai sunt rapizi si stapanesc camionul in timp ce depasesc obstacole, fii si tu la fel de stapan pe situatie in timp ce conduci masina spre finalul concursului.

Masina Jeleu

Un tip de vehicul imaginar, o masina masiva, ca un camion dar din jeleu. Trebuie sa o conduci la destinatie depasind obstacolele folosindu-ti tocmai propietatea de a-ti schimba forma in masina jeleu. Condu cu grija.