JOCURI CAMION ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri camion (90 rezultate)

jocuri camion

Raliu Distractiv

Atunci cand temele sau scoala devin plictisitoare, un raliu pe birou cu masinute de jucarie te va inviora! Distreaza-te cu masinuta colorata adunand stelute, folosind optiunea turbo si sarint peste creioane, rigle si bucati de hartie in jocuri cu masini de jucarie.

Raliul Camioanelor

Alegeti camionul preferat si participa la o cursa de raliuri numai pentru campioni. Incearca sa ajungi printre primii finalisti pentru a castiga cat mai multi bani pe care sa-i poti folosi la imbunatatirea camionului.

Camioane Monstru - China

O veche harta din China se dovedeste a fi cea mai buna ruta de curse offroad pentru camioane monstru. Fii gata sa parcurgi toate cursele de pe harta executand cascadorii cu ajutorul sariturii de plafon, o noua optiune a camioanelor monstru special conceputa pentru traseul chinezesc.

Camionul Taxi

Jocurile cu masini sunt o adevarata provocare, jocurile cu taxiuri sunt dinamice, iar cele cu camioane sunt foarte distractive. Acum le ai pe toate trei la un loc. Foloseste-te de sageti pentru a trece peste obstacole cu bine si incearca sa duci clientul cat mai repede la destinatie.

Sim Taxi 4

Jocurile cu taxiuri iti solicita indemanarea si memoria. Preia comenzile, du clientii la destinatie si incearca sa nu lovesti masina. Foloseste-te de sageti si nu uita ca poti sa schimbi si postul de radio in cazul in care clientului nu ii place muzica din masina ta.

Tractorul Cartitei

Cartita din acest joc conduce un tractor cu o remorca. Ajut-o sa pastreze, colecteze si sa duca in depozit toate produsele in cel mai scurt timp

Tractorul de Ferma

In acest joc cu tractoare trebuie sa duci produsele din ferma in depozit. Asigura-te ca ajungi cu numarul de obiecte minim necesar pentru a trece la urmatorul nivel si nu uita ca trebuie sa te incadrezi in timp.

Tractorul lui Mario

Astazi, in jocuri cu tractoare, Mario va trebui sa livreze banuti de aur. Colecteaza monedele pe parcursul traseului si condu cu grija ca sa nu le pierzi din tractor pana la punctul de livrare.

Sofer printre Zombi

Un joc interesant cu camioane care combina foarte bine jocuri cu masini si jocuri cu zombi. Esti un sofer de camion care trebuie sa evadeze din cimitirul plin cu zombi infometati. Foloseste-ti indemanarea pentru a trece cu bine peste obstacole si incearca sa nu te rastorni. Colecteaza bonusurile si activeaza nitro ca sa prinzi viteza.

Ambulante Devastatoare

Toti soferii isi doresc sa conduca macar o zi o ambulanta. Lipsit de orice fel de legi, trebuie sa alergi intr-o cursa nebuna contra cronometru prin oras, conducand cea mai rapida ambulanta ca sa duci pacientii la spital. In acest timp vei calca o multime de pietoni si vei distruge cu totul peisajul urban.