JOCURI CAMION ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri camion (90 rezultate)

jocuri camion

Camioane pe Teren Minat

Dovedeste abilitatea de a controla camioanele pe un teren minat. Depaseste toate obstacolele intalnite, accelereaza si vireaza cu inteligenta pentru a nu pierde controlul. Inregistreaza un timp mai bun si avanseaza catre noi nivele unde alte provocari auto te asteapta.

Camionul cu Pizza

Urca-te la volan si controleaza camionul cu pizza in asa fel incat sa duci incarcatura la destinatie fara sa pierzi prea multe elemente pe drum sau fara sa distrugi masina. Trebuie sa conduci cu atentie dar sa te incadrezi intr-un timp anume pentru a putea primi bonus la sfarsitul nivelului.

Transportorul Extraterestru

Transporta incarcatura la statia de ridicare insa va trebui sa conduci camionul cu mare grija peste obstacolele terenului ostil. Ai nevoie de multa rabdare dar trebuie sa te incadrezi intr-un timp scurt pentru fiecare nivel ca sa iei cat mai multe puncte bonus. Ai grija, incarcatura este pretioasa si primesti bonusuri consistente pentru ea.

Camioane pe Trasee Montane

Alege camionul preferat, potriveste-l cu rotile de care ai nevoie si condu nebuneste pe trasee montane pline de obstacole. Un sport greu de practicat care ofera satisfactii incredibile cand esti la volanul unui camion monstru.

Camionul Demolator

Porneste camionul distrugator si distruge tot in cale, indiferent daca sunt masini care merg contra ta, in ritm cu tine sau daca stationeaza. Patrunde in atmosfera monster truck, cumuleaza diferite bonusuri in urma stilului de condus si deblocheaza noi camioane mult mai puternice. Avanseaza catre noi nivele si provocari.

Mini Camionul

Acum ai posibilitatea sa-ti testezi talentul de sofer si in acelasi timp de cascador auto. Construieste propriul traseu auto plasand serpentine, drumuri suspendate sau semne de circulatie in asa fel incat sa poti ajunge la linia de finish. Pe parcurs incearca sa colectezi stelutele si bonusurile necesare evitand bombele si capcanele.

Masina cu Diamante

A conduce un camion pe teren accidentat suna interesant dar a conduce un camion plin cu diamante suna provocator! Foloseste-ti cunostintele auto pentru a stapani camionul cu diamante si a-l duce la final de nivel cu incarcatura ceruta. Pentru fiecare tip de diamant primesti anumite puncte bonus cu care poti achizitiona cauciucuri mai bune, suspensii sau motor mai performant.

Camionul Nebun

Condu camionul nebun prin cartier, distruge masini si arunca in aer statiile de benzina aflate pe traseu. Mergi cu masina pana la linia de sosire fara sa o distrugi sau sa o rastorni si vei fi pregatit sa treci intr-un nou nivel cu camioane nebune si decor cu graffiti.

Camionul de Craciun

Condu camionul lui Mos Craciun prin nameti de zapada si livreaza cadouri de Craciun. Primesti o comanda cu un numar de cadouri de livrat. Asteapta sa se incarce camionul cu cadouri de Craciun si livreaza-le in oras fara sa le pierzi. Vei primi puncte bonus daca livrezi mai multe decat ti-a fost cerut.

Campionatul de Cascadorii 3

Ia parte la Campionatul de cascadorii folosindu-ti motocicleta, skateboardul, rolele sau chiar calutul. Incepe prin a colecta puncte bonus in urma cascadoriilor si nivelelor completate si continua prin a-ti achizitiona noi accesorii sau metode de concurare. Alege-ti cu atentie mijlocul de transport, ficare difera din punct de vedere al vitezei sau sariturii. Foloseste la maxim timpul petrecut in aer pentru a demonstra indemanarea si talentul de cascador.