JOCURI CAMPIONAT RALIURI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri campionat raliuri (9 rezultate)

jocuri campionat raliuri

Raliu 3D la Inaltime

Campionatul intre cele mai rapide masini si motociclete are loc la o inaltime care-ti va taia respiratia. Urca si coboara cu viteza, intra in tunele si ia curbele cu indemanare pentru a ajunge printre primii la linia de sosire. Ca sa iti maresti sansele de reusita upgradeaza-ti acceleratia, franele si nivelul de nitro. Acest joc de sport 3D te va face sa simti adrenalina la cote maxime!

Raliu Extrem

Raliuri extreme, masini de top si o intrecere doar pentru soferi profesionisti - asta te asteapta in noul joc de sport. Lasa-ti oponentii in urma si treci primul linia de sosire, trofeul trebuie sa fie al tau de fiecare data. Poti deveni invincibil daca faci o oprire in garaj pentru a-ti upgrada viteza, acceleratia si armele. Pe locuri, fii gata, start!

Motoare Extreme

Un joc cu masini de curse 3D care iti va creste nivelul adrenalinei si va deschide drumul catre super distractie! Sari pe rampe cu masini atv, terenul accidentat si acoperit cu nisip iti pune dificultati la condus insa fiecare depasire este o provocare si asta transforma jocul intr-o nebunie pe roti 3D. Pregateste-te de o cursa 3d incendiara!

Raliu la Zoo

Participa la raliul organizat in gradina zoo de catre animale. alege-ti masina preferate si foloseste mouseul pentru a o ghida si pentru a le intrece pe celelalte, conduse de diverse animale, in jocuri masini. Nu uita sa iei curbele la timp sa sa scoti un timp record pentru fiecare tur.

Raliul Arctic

Ia parte la o actiune nascar in viteza, testeaza-ti masina pe gheata pe un traseu presarat cu obstacole si incearca mereu sa inregistrezi un timp cat mai bun depasindu-ti adversariii. Dovedeste ca pasiunea ta pentru raliu te impinge catre primul loc si acumuleaza cat mai multe puncte in urma pozitiilor din clasament.

Raliu 3D in Spatiu

Condu o super masina a viitorului, participa la campionatul de raliu din spatiu si incearca sa ajungi primul la linia de sosire pentru a putea debloca celelalte circuite. Aduna bonusurile si armele din joc, trage in ceilalti participanti la cursa si dovedeste ca esti cel mai bun sofer din cosmos.

Campionatul de Raliuri 3D

Un joc de sport 3D cu masini in care trebuie sa termini 20 de trasee intr-un campionat mondial de raliuri. Invinge-i pe celilati sapte oponenti si incearca sa ajungi la finalul traseului cel putin pe locul trei, pentru a castiga bani pentru upgrade-uri si bonusuri. Cu banii castigati iti vei putea imbunatati masina.

Campionatul Mondial de Raliuri

Campionatul Mondial de Raliuri a inceput! Un super joc cu masini 3D ce iti va testa calitatile de sofer la mazim! Alege-ti masina potrivita, culoarea, traseul preferat si participa la cea mai tare cursa de masini. Pentru a debloca toate cele 5 trasee, trebuie sa-ti invingi toti cei 7 oponenti si sa termini pe primul loc de fiecare data.

Race Race 3D

Un joc nou 3D cu masini! Fi primul care ajunge la linia de sosire a fiecarui traseu pentru a castiga Campionatul. Pentru a putea trece la celalalt nivel trebuie sa termini cursa cel putin pe locul doi.