JOCURI CASTELUL REGELUI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri castelul regelui (5 rezultate)

jocuri castelul regelui

Turnul Regelui

Inamicii se apropie! Apara regele de barbari prin plasarea scuturilor si stalpilor de atac in jurul castelului. Invinge valurile de adversari cu toate fortele tale si nu lasa pe niciunul sa-l raneasca pe rege!

Cavaleri vs Zombi

Un vrajitor intunecat a transformat cavalerii regelui in zombi, iar acum acestia ataca regatul! Apara castelul plasand soldati si arcasi in puncte strategice de pe drum si tine monstri departe de porti. Daca te simti coplesit de atacuri tinteste si ajuta-ti armata sa distruga inamicii sau foloseste-ti super puterile. Colecteaza banii, upgradeaza-ti unitatile si fii gata de lupta!

Asasinul Regelui

Ai fost platit ca sa omori regele, insa mai intai trebuie sa treci prin capcanele periculoase din castel si sa gasesti iesirea din fiecare incapere. Gaseste cheia pentru fiecare usa, dar fii foarte atent la discuri si tepi deoarece te pot omori. Sari pe platforme, schimba mecanisme si indeplineste-ti misiunea ca un adevarat asasin in jocul de actiune.

Regele Nebun

Castelul este inconjurat de armata inamica si se pare ca nu mai este nici-o speranta! Dar regele are o idee pe cat de nebuna pe atat de geniala: sa trimita cu ajutorul catapultei oameni la cel mai apropiat castel! Ajuta-l sa lanseze cat mai departe, peste liniile inamice, taranii din castel si astfel sa poata cere ajutorul regelui aliat care se afla de cealalta parte a campului de lupta. Un joc amuzant de aventura, in care poti cumpara nenumarate upgrade-uri care te vor ajuta sa zbori cat mai departe.

Castelul Regelui

Apara regele si garzile regatului de pietrele si bombele inamice, construind un castel bine fortificat. Alege din partea de jos a suprafetei de joc materialele necesare si aseaza-le in asa fel incat structura sa reziste fiecarui atac.