JOCURI COLECTEAZA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri colecteaza (90 rezultate)

jocuri colecteaza

Trick Hoops: Puzzle Edition

Alegeti jucatorul si hai sa jucam impreuna Trick Hoops! Ghideaza mingea printre obstacole si arunca-o prin cos! Poti sa colectionezi destule stele incat sa deschizi si nivelele bonus?

Mr. Miner

Colecteaza toate bogatiile ascunse sub pamant folosind carligul pentru a le extrage una cate una inainte sa ramai fara combustibil.

Max si Mink

Regele padurii s-a imbolnavit foarte grav si trebuie ajutat! Max si Mink sunt singurii care pot gasi leacul, iar acum vor merge intr-o aventura plina de peripetii, in cautarea ciupercilor magice care il pot vindeca pe rege. Joaca-te impreuna cu un prieten si ajuta-i pe eroii nostrii sa treaca peste toate obstacolele cu bine.

Olli Ball

Olli e un elefant al carui vis e sa zboare cat mai departe de unde a pornit, va reusi sa ajunga la destinatie? Lanseaza animalul haios in aer, colecteaza rate din zbor si bonusuri care il vor ajuta pe elefant sa ramana in aer.

Sky Chasers

Exploreaza o lume magica navigand intr-o cutie de carton alaturi de Max si colecteaza monedele de pe drum pentru a debloca noi navete. Lupta-te cu inamici si termina toate provocarile pentru a arata ca tu esti un Sky Chaser adevarat!

Franky Valet Parking

Condu masina clientilor tai prin parcare pana gasesti locul potrivit, ai grija la obstacole si colecteaza bucatile de puzzle pentru a termina fiecare nivel cu succes!

Jewel Burst

Intra in misiune si colecteaza cristalele din stele! Combina 3 sau mai multe cristale identice in jocul nou logic Jewel Burst!

Dungeon Clicker - The Lost Princess

Distruge monstrii din fiecare nivel, colecteaza bani pentru a deveni mai puternic si cumpara noi razboinici care te vor ajuta sa salvezi printesa pierduta!

Tempala

Dupa o zi de vanatoare, Yota ajunge acasa cu vanatul, doar ca sa descopere ca prada sa este inca vie! Prinde acel Tempala cat mai repede posibil pentru a acumula puncte bonus! Colecteaza cristalele, apoi cheia pentru a iesi din fiecare nivel pentru a captura in sfarsit Tempala!