JOCURI COPII ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri copii (79 rezultate)

jocuri copii

Templul Oglinzilor

Natura este contradictorie in acest joc in care doi copii aventurieri intruchipeaza fortele naturale - focul si apa. Parcurge fiecare nivel si fii atent la fiecare actiune pe care o intreprinzi, o cutie miscata prea mult poate sa declanseze un mecanism fatal. Creeaza strategii folosind principii logice si termina cu brio fiecare nivel.

Nanny Mania

Nanny Mania este jocul simulator clasic in care trebuie sa ai grija de o casa. Asemanator activitatii sims, aici trebuie sa faci curatenie in casa, sa gatesti cina, sa ai grija de copii si toate astea rapid. Crezi ca e usor sa fi angajata ca menajera si bona intr-o familie ocupata?

Decoreaza Sania

Toti copii au o sanie cu care se distreaza iarna, tu cum ti-ai dori sa fie sania ta de sarbatori? Decoreaza sania si alege tu ce copilasi se vor distra pe ea!

Mos Craciun si Cadourile

Este iarna, ajun de craciun si tu esti mosu` care duce cadouri copiilor. Mergi pe sanie si fereste-te de obstacole pentru a duce cadouri tuturor copiilor. Craciun fericit!

In Excursie cu Profesoara

Profesoara invata elevii despre ecologie si reciclarea gunoiului si ii duce in excursii pentru a intelege mai bine animalele in natura. Tu o poti ajuta castigand puncte atunci cand cureti clasa sau localizezi animalele.

Aseaza cuvintele

Selecteaza categoria ta preferata si aranjeaza literele pentru a obtine cuvinte in engleza. Cuvinte precum "ceai" sau "caine" in limba engleza tin de cultura generala, deci nu cred ca vei avea probleme. Succes!

Geografia Africii

Foloseste-ti cunostintele de cultura generala in acest joc educativ. Cunosti toate tarile de pe continentul africii? Clickeaza pe zona geografica in care se afla fiecare din ele pe masura ce le vezi numele.

Dora Exploratoarea

In acest joc de logica trebuie sa gandsti puzzle-ul in asa fel incat desenele cu copilasi sa fie aranjate, piesa cu piesa, asa cum sunt in imaginea data.

Dora Ghiceste Cartile

Potriveste cartile date in acest joc cu Dora. In acest joc de logica ai 3 nivele din care trebuie sa iesi castigator.

Dora la Ferma

Salveaza ferma cu ajutorul Dorei. Gaseste animalele ascunse prin hambare si fa ordine in acest joc pentru copii.