JOCURI COPII ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri copii (79 rezultate)

jocuri copii

Dora si Diego

Deseneaza-i pe Dora si pe Diego folosindu-ti indemanarea in acest joc pentru copii. Ai cele mai frumoase culori la dispozitie pentru un desen pe placul tuturor.

Evadarea de la Dentist

Incearca sa scapi de la stomatolog in acest joc de evadare, foloseste-ti gandirea pentru a gasi tot felul de modalitati.

Coloreaza Harry Potter

Coloreaza scene cu harry potter si alti actori celebri din film. Ai la dispozitie multe culori pentru a obtine o scena cat mai realista.

Copiatul la Scoala

Esti la scoala si dai examen astazi, noroc ca ai colegi de banca care au invatat. Vei copia de la ei, insa atentie la profesor. Pentru fiecare examen ai un anumit numar de colegi de care trebuie sa copiezi. Ochiii in patru!

Copiaza la Examen

Copiaza la teza sau examen ca sa-ti cresti notele. Ai un profesor foarte vigilent deci trebuie sa fii atent. Deasemenea, nu fiecare coleg de banca este de partea ta. Unii te pot spune profesorului si astfel vei intra in vizorul acestuia. Spor la copiat!

Invata sa Colorezi

Coloreaza scene din natura, combina culori pentru a obtine rezultate aparte si deseneaza folosind timpul intr-un mod educativ.

Coloreaza pe Lightning Mcqueen

Coloreaza masina Lightning Mcqueen in acest joc educativ pentru copilasi. Poti schimba decorul, culoarea sau alte accesorii a masinii.

Gradinita de Copii

Ingrijeste copiii pentru a deveni proprietarul unei mari gradinite. In acest joc de simulare fiecare copilas trebuie bine ingrijit. Vei avea parte de o adevarata aventura.

Ingrijeste Bebelusii

Esti proprietarul unui loc de ingrijit copii si trebuie sa preiei bebelusii si sa-i plasezi in paturi, pentru lucrul asta primesti puncte de la mamici si poti trece la urmatorul nivel.

Ingrijeste Copilul

Ingrijeste beblusul intr-o casa in care ai totul al dispozitie. In acest simulator trebuie sa indeplinesti anumite sarcini pentru a completa aventura.