JOCURI COPII ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri copii (78 rezultate)

jocuri copii

Coloreaza Fluturele

In acest joc pentru copii trebuie sa desenezi jumatatea ta de fluture la fel cum este desenata cea alaturata.

Asistenta de Copii

In acest joc de ingrijit bebelusi esti asistenta medicala intr-un spital. Ai rolul unei bone si trebuie sa ai grja de fiecare bebe adus in spital si sa ii satisfaci nevoile. Ai grija sa fi rapida pentru ca altfel vor plange si vei pierde puncte, la fel se intampla si daca gresesti nevoile.

Politistul si Copii

Fi un bun politist rutier si dirijeaza copilasii pietoni sa treaca strada in siguranta. In acest simulator ai parte de aventura garantat! Copii devin nerabdatori si plang daca-i lasi prea mult sa astepte.

Zana Papusilor

Lumea de papusi are o zana sau o printesa. Aceasta are nevoie de ajutorul tau pentru a se imbraca. Alege-i haine frumoase, pune-i clama in par si aranjeaz-o ca pe papusa ta de acasa. Ea este o printesa pentru fetite deci trebuie sa arate ca atare.

Aduna Numerele

In acest joc de matematica trebuie sa fi rapid la calculat. Fiecare adunare iti solicita atentia la numere care te pot induce in eroare.

Matamatica pe Scari

Spala geamurile zgarie-norului folosind numere in operatii de matematica si dand raspunsul corect. Cat de bun esti la calculat? Aceste jocuri sunt educative pentru copii.

Tabela cu Numere

In acest joc de matematica trebuie sa fi rapid la calculat pentru a goli tabela cu numere. Combina numere prin adunare pentru a obtine raspunsul corect. Cat de bun esti la calculat? Aceste jocuri sunt educative pentru copii.

Zoo Puzzle Rapid

Puzzle din gradina zoologica, pentru copii cu indemanare rapida. Aranjeaza piesele si completeaza puzzle-ul zoo pentru a obtine imagini cu animale. Pe masura ce avansezi, puzzle-urile devin mai complicate. Grabeste-te, primesti puncte pentru rapiditate!

Ghiceste Animalele

Foloseste-ti indemanarea pentru a combina umbrele unor cunoscute personaje din desene, precum winnie, tigger si piglet cu fotografiile lor.

Golf cu Winnie

Avem animale care fac sport, Winnie, Tigger si Piglet joaca golf. Foloseste-ti indemanarea pentru a ajuta personajele tale preferate din desene sa castige partida.