JOCURI COPII ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri copii (78 rezultate)

jocuri copii

Shaggy`s Midnight Snack

In acest joc de gandire, Shaggy este somnambul iar tu trebuie sa-l ajuti sa evite capcanele si sa colecteze mancarea. Plaseaza actiunile din partea stanga pe suprafata de joc si aduna cheia din fiecare nivel pentru a putea deschide usa secreta.

Invention Suspension

In jocul de astazi trebuie sa aduni cu ajutorul elicopterului obiectele din fiecare nivel si sa le aduci la conducta de evacuare. Activeaza magnetul pentru a atrage obiectele si dezactiveaza-l pentru a le da drumul.

Bowja 3 Ninja Kami

Micutul si neinfricatul nostru ninja s-a intors! De data aceasta are o misune foarte importanta. Ajutati-l sa salveze Spiritul Ninja si sa-l distruga pe maleficul Yokai.

Monkey Go Happy

In acest joc de gandire comic trebuie sa rezolvi fiecare nivel pentru a face maimutica fericita!

My Xmas Room

Intra in spiritul sarbatorilor de iarna cu acest joc in care iti poti aranja si decora camera cum ti-ai dorit intotdeauna! Foloseste decoratiuniile puse la dispozitie in acest joc de craciun si pregateste-te pentru sarbatorile de iarna.

Super Babysitter

Ai grija de copii cat mai bine, ofera-le tot ce isi doresc, pana cand mama lor se intoarce si dovedeste ca esti cea mai buna dadaca!

Rollercoaster Rush

Jocuri de aventura! Ajuta copii din trenulet sa se distreze cat mai mult pentru a aduna cat mai multe puncte pe parcursul celor 15 nivele.

Sitch in Time 2

Incearca sa aduni cat mai multe jucarii si bonusuri fara sa-i trezesti pe cei mici!