JOCURI CREATIVITATE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri creativitate (6 rezultate)

jocuri creativitate

Sparge Baloanele 4

Unul dintre cele mai distractive jocuri logice revine cu noi provocari si nivele! Sparge toate baloanele colorate folosind mouse-ul si evita obstacolele care apar in labirint. Pentru a gasi solutia corecta uneori iti trebuie putina creativitate si indemanare, distractie placuta!

Escapada Isteata

Ia parte la un spectacol de neuitat unde chiar tu esti personajul principal! In acest joc logic obiectivul este sa ajungi in siguranta la iesirea de pe scena. Pentru a gasi solutia uneori ai nevoie de mai multa creativitate, alteori de mai multa indemanare. Incearca sa nu sari peste nivele ca sa nu iti pierzi publicul si punctele acumulate. Spectacolul trebuie sa continue!

Mecanisme 3

Descopera provocarile pe care le aduce noua parte a jocului logic Mecanisme. De data asta piulita trebuie insurubata sub apa, iar acolo te asteapta diverse obiecte care-ti stau in cale, dar care te si pot ajuta. Foloseste-ti creativitatea, schimba mecanismele si vezi cum poti termina fiecare nivel cu un scor cat mai mare.

Biletul de Loterie

Bob a castigat premiul cel mare la loterie, iar acum trebuie sa ajunga repede la aeroport daca vrea sa incaseze cecul. Insoteste-l pe el si pe cainele lui, Jerry, si ajuta-l sa treaca peste obstacolele din oras. Vei descoperi o aventura care-ti va pune indemanarea si creativitatea la incercare. Poti folosi personajele pe rand ca sa schimbi mecanismele si sa inaintezi in jocul logic. Premiul cel mare te asteapta!

Compune Muzica

Compune melodii cu ajutorul unor jocuri de clape. Pe pian sunt notate notele muzicale astfel incat sa iti fie mai usor sa compui muzica frumoasa. Fii atent la fiecare sunet, cu cat ai o ureche muzicala mai buna cu atat vei canta mai frumos la pian. Aceste jocuri cu muzica iti dezvolta urechea muzicala si iti stimuleaza creativitatea.