JOCURI CUCERESTE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri cucereste (19 rezultate)

jocuri cucereste

Legends Of Honor

Legends of Honor este un nou joc MMO de actiune produs de Goodgames Studio. Exploreaza intreaga harta cu eroul tau si vei avea parte de o intreaga experienta si de batalii.. Construieste-ti castelul si recruteaza o armata puternica. Uneste-ti fortele cu alti jucatori intr-o alianta si cucereste lumea Legends of Homor.

Taramul Culorilor

Taramul Culorilor este atacat de catre o armata malefica ce vrea sa puna stapanire asupra peisajului colorat. Adaposteste bilele colorate in diferite recipiente si genereaza cat mai multe unitati ca sa invingi inamicii. Creeaza suficiente unitati colorate pentru a le conduce in tubul de salvare, iar Taramul Culorilor va fi in siguranta!

Regatul Solandia

In tinutul Solandia misiunea ta este sa elimini inamicii si sa cuceresti satele din imprejur. Creeaza-ti propria armata in mod strategic, ataca cu ajutorul unitatilor si mergi cat mai departe pe harta. Trebuie sa domnesti peste tot regatul, nu te da batut si pastreaza-ti concentrarea pe tot parcursul jocului de actiune daca vrei sa iesi invingator.

Lorzii Razboiului

Fii gata pentru lupte uimitoare in noul joc Warlords Epic Conflict! Infrunta-ti inamicii folosind strategic o armata cu soldati puternici, cucereste toate tinuturile si distruge fiecare unitate din tabara adversa. Upgradeaza-ti unitatile pe parcurs, iar sansele tale de a castiga intregul razboi vor fi din ce in ce mai mari!

Razboiul Trupelor Aeropurtate 2

Ia-ti pozitia de atac si fii gata de razboi intr-un nou joc de actiune! Obiectivul e sa cuceresti teritoriile si sa duci la bun sfarsit fiecare misiune. Trimite grupuri de trupe militare in buncarele dimprejur si foloseste armele pe care le ai pentru a distruge inamicii. O strategie bine pusa la punct te poate aduce cu un pas mai aproape de victorie!

Vanatorul de Pirati

Esti un pirat bun si trebuie sa cuceresti nava piratilor rai. Un joc cu impuscaturi, cu scheme de bataie si pirati, intr-un cuvant foarte multa actiune in aceasta aventura de ocean. Ai trei ajutoare care se vot lupta alaturi de tine pentru cucerirea vapoarelor inamice. Lupta pana la capat alaturi de piratii tai!

Stapanul Castelelor

Un joc de strategie bazat pe castele cu luptatori. Foloseste-ti luptatorii pentru a cucerii toate castelele de pe harta. La inceput, tu ai castelul tau si inamicul pe al lui, asigura-te ca trimiti destule trupe incat sa nu permiti luptatorilor inamici sa patrunda in aria castelului tau si chiar mai multe atunci cand vrei sa cuceresti tu castelul inamic. Extinde-te din ce in ce mai mult pana cand reusesti sa domini,harta, eliminand castelele inamice. Jucati strategic si nu permiteti inamicilor sa va cucereasca castelele.

Cuceritorii de Castele

Unul din cele mai bune jocuri de strategie disponibile online gratis. Trebuie sa dezvolti propriul imperiu si sa formezi o armata mare si puternica pentru a cuceri castele si a-ti extinde influenta imperiului. Dezvolta strategii inteligente pentru a distruge inamicii si a apara tot ce iti apartine. Joaca-te acum!

Cucereste Universul

Foloseste tunul intergalactic si trage catre noi planete necucerite pana acum. Fi primul care ancoreaza steagul pe aceste planete si avanseaza catre noi aventuri. Ai un numar limitat de incercari, cu cat rezolvi nivelul mai repede cu atat bonusul este mai mare.

Distruge Castelul 3

Cucereste cetatile de pe harta globala distrugand fiecare fortareata intalnita. Va trebui sa nu lasi niciun supravietuitor si sa folosesti cu indemanare armele de asediu. Upgradeaza-ti catapultele si porneste in cucerirea pamanturilor straine.