JOCURI CULORI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri culori (72 rezultate)

jocuri culori

Bouncing Ball

Impusca bilele si incearca sa obtii combatii de 3 cat mai des posibil! Cu cat avansezi in nivele, cu atat mai multe culori vor aparea. Tinteste bine si castiga!

Flou

Flou este un joc puzzle scurt. Trebuie sa misti toate piesele colorate in sensul acelor de ceasornic astfel incat sa umplii toate spatiile. Mult noroc!

Taramul Culorilor

Taramul Culorilor este atacat de catre o armata malefica ce vrea sa puna stapanire asupra peisajului colorat. Adaposteste bilele colorate in diferite recipiente si genereaza cat mai multe unitati ca sa invingi inamicii. Creeaza suficiente unitati colorate pentru a le conduce in tubul de salvare, iar Taramul Culorilor va fi in siguranta!

Dino Shift 2

Colectioneaza caramizile colorate pentru a debloca iesirea in fiecare nivel din noul joc puzzle. Schimba culoarea dinozaurului pentru a trece de obstacole si nu te da batut orice ar fi! Foloseste-ti indemanarea ca sa inaintezi si incearca sa fii pe cat de rapid poti. Cu cat scoti un timp mai bun cu atat recompensa va fi mai mare.

Serifii Avari

Ajuta serifii sa se imbogateasca intr-un joc logic amuzant si colorat! Fiecare din ei trebuie sa ajunga la o piatra colorata, insa nu se pot intersecta. Uneori poti avea diverse mecanisme de schimbat, distreaza-te gasind solutia potrivita si nu lasa nicio piatra pretioasa sa iti scape.

Fantome Colorate

Distractia incepe cu un joc de logica ce-ti testeaza cunostintele de fizica! O magie malefica a transformat formele prietenoase in fantome, iar obiectivul este sa le aduci din nou la viata. Gaseste o metoda de a scapa de spiritele rele, dar fara sa le pierzi pe cele bune. Dupa primele nivele iti vei dori ca jocul sa nu se termine niciodata!

Monstri in Cutii

Monstrii amuzanti asteapta sa isi ia zborul din tun si sa fie asezati la locul lor. Alege unghiul potrivit si umple cutiile cu monstruleti in functie de culori, apoi aduna ciresele pentru un scor mai mare in jocul logic. Gaseste solutia inainte sa iti epuizezi incercarile si vezi sa nu incurci cutiile!

Puzzle Story

Aranjeaza cutiile in functie de culori intr-un nou joc logic cu diverse grade de dificultate. Muta randurile de cutii pe verticala si orizontala pentru a gasi combinatia corecta si diverse obiecte ascunse. Pe parcurs vei ajunge si in alte incaperi ale casei, afla ce obiecte te asteapta in pod sau bucatarie!

Tunul cu Iepuri

Tinteste si lanseaza iepuri colorati folosind tunul intr-un nou joc logic. Incearca sa nimeresti iepurii de culori diferite, astfel se vor multiplica si ii vei putea colecta in cosuletele de aceeasi culoare. Ai un numar limitat de iepurasi pe care ii poti lansa asa ca incearca sa nu ii irosesti inainte sa umpli toate cosurile.