JOCURI CUTIT ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri cutit (5 rezultate)

jocuri cutit

Baloane vs Zombi 2

Distruge zombi intr-un mod distractiv, folosind cutite, bombe si chiar baloane! Foloseste-te de mecanisme si obiecte, seteaza unghiul potrivit inainte sa impusti si rezolva jocul logic. Supravietuitorii trebuie tinuti in siguranta, incearca sa nu ii ranesti in misiunea ta de a scapa de zombi.

Cimitirul Zombilor

In fiecare noapte zombi ies in cimitir si se pregatesc sa atace orasul, acesta e momentul oportun cand ii poti extermina. Distruge inamicii inainte sa ajunga la tine si opreste teroarea pe care au adus-o creaturile noptii in acest joc cu impuscaturi. Daca ti se termina gloantele, apara-te folosind cutitul si colecteaza bonusurile pentru a face rost de munitie. Acesti zombi nu vor avea nici o sansa in fata ta!

Splitter 2

Nivele interesate, decor colorat si jocuri logice, toate intr-o aventura tip puzzle in care trebuie sa ajuti bile sa colecteze cat mai multe stelute si sa gaseasca iesirea. Foloseste mouseul pentru a taia diverse lucruri care stau in calea ta si a rezolvarii nivelului.

Splitter

In acest joc trebuie sa tai cutiile de lemn sau lagaturile in asa fel incat, folosindu-te de gravitatie, sa ajungi cu bila galbena la bila maro.