JOCURI DE CUCERIT ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri de cucerit (7 rezultate)

jocuri de cucerit

William Cuceritorul

A fost odata o printesa care era indragostita de un erou, insa un grup de banditi a rapit-o si a fost incuiata intr-un turn. Ajuta-l pe William sa-si elibereze iubita si sa distruga valurile de inamici. Upgradeaza-l pe eroul nostru in drumul sau, invinge adversari periculosi si reuneste-l pe William cu printesa lui.

Lupta Generalului Curajos

Generalul LeGoree urmeaza sa se casatoreasca cu printesa Gully Bell, insa alti nobili si printi vor sa o curteze. Loveste rivalii generalului si nu ii lasa sa se apropie de logodnica lui. Aduna bonusurile, upgradeaza puterile lui LeGoree la maxim pentru a infrange valurile de inamici si nu lasa printesa sa fie cucerita de nimeni altcineva inainte de ziua nuntii.

Defensiva Regelui

Acest joc de actiune are multe elemente distractive care reusesc sa te tina cu sufletul la gura. Cavalerii s-au aventurat in regat si vor sa rapeasca fiicele regelui. Fii istet si construieste turnurile de aparare in mod strategic, apoi cumpara upgrade-uri ca sa devii din ce in ce mai puternic. Printesele se lasa cucerite destul de usor, nu lasa cavalerii sa ajunga la ele pentru ca atunci chiar nu va mai exista o cale de scapare.

Cuceritorii Planetelor

Extraterestrii de toate felurile si culorile se lupta pentru suprematia planetelor. Tu esti de partea aparatorilor si trebuie sa rezisti valurilor de extraterestrii cuceritori plasand soldati pe campul de lupta, upgradandu-i si folosind laboratorul ca sa dezvolti echipamentul de lupta.

Cuceritorii de Castele

Unul din cele mai bune jocuri de strategie disponibile online gratis. Trebuie sa dezvolti propriul imperiu si sa formezi o armata mare si puternica pentru a cuceri castele si a-ti extinde influenta imperiului. Dezvolta strategii inteligente pentru a distruge inamicii si a apara tot ce iti apartine. Joaca-te acum!

Guvernatorul Pokerului 2

A doua parte a jocului de poker online Guvernatorul Pokerului. Arata cat de bine te pricepi la poker si castiga toate turneele din intregul vest salbatic. De data aceasta ai de cucerit mai multe orase si de castigat campionate si bani mai multi. Esti pregatit pentru marea aventura?

Eroul Stupului

Cand toate baricadele au fost cucerite, tu esti singurul care inca mai te impotrivesti invaziei viespilor! Foloseste armele si upgrade-urile din dotare. Apara-ti stupul!