JOCURI DE GASIT OBIECTE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri de gasit obiecte (5 rezultate)

jocuri de gasit obiecte

Comorile din Mina

Mina lui Kruft a fost gasita de catre un aventurier curajos care spera ca ii va descoperi comorile ascunse. Insoteste-l pe eroul nostru in aventura sa si exploreaza galeriile minei. Colecteaza diamantele, evita obstacolele periculoase si distreaza-te daramand bucati din mina. Fii atent la monstri si ai grija ca aventurierul nostru sa ajunga teafar la fiecare iesire.

Tripman

Un virus mortal a ajuns pe Pamant si toti oamenii de stiinta au inceput sa caute un vaccin impotriva lui. Profesorul Sheldon era pe cale sa il descopere, insa oboseala si disperarea de a salva umanitatea l-au innebunit. Tripman, un expert in psihologie, a intrat in subconstientul profesorului pentru a-l vindeca, iar acum trebuie sa il ghidezi prin lumea imaginara din spatele nebuniei. Calatoreste alaturi de Tripman, foloseste obiectele gasite si rezolva jocul puzzle pentru a-ti putea duce misiunea la capat. Soarta intregii umanitati depinde de tine!

Mecanisme Ucigase

Daca nu ai gasit pana acum cea mai creativa metoda de a dezmembra un robot, iti prezentam mecanisme ucigase, un titlu tulburator de complicat din jocuri logice. Promitem lungi momente de gandire pentru aflarea solutiei din fiecare nivel. Plaseaza bombe si obiecte asfel incat sa declansezi mecanismul ucigas si sa dezmembrezi robotii in cel mai creativ mod.

Headspin Storybook

Un joc de gandire frumos colorat in care trebuie sa intorci pozele de pe pagina dreapta a cartii de povesti, in asa fel incat toate obiectele sa fie o reflexie in oglinda a paginii din stanga.

Quest in the Dark

In jocul de azi trebuie sa evadezi din Castelul Bantuit! Stapaneste-ti frica, colecteaza obiectele gasite, vorbeste cu fantomele ca sa obtii informatii si fugi din castel cat mai repede!