JOCURI DEMOLARI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri demolari (31 rezultate)

jocuri demolari

Distrugatorul de Castele 3

Distruge castele medievale din epoci istorice diferite si salveaza ostaticii in acest joc nou logic. Gaseste punctul slab al cladirilor si tinteste in acel loc cu tunul pentru a-i invinge pe inamicii tai. Foloseste-te de o strategie ca sa nu gresesti si distruge castelele in timp record.

Demolatorul de Zombi 2

Cladirile din oras au fost invadate din nou de zombi si nu vor sa plece pana nu demolezi locurile in care se afla. Lanseaza bila din diferite directii si ai grija sa-ti lovesti tinta. Nu te lasa descurajat atunci cand nu reusesti sa-i lovesti si gaseste alta modalitate de a scapa de toti monstrii.

Regele Distrugator 2

Trebuie sa traversezi marea pentru a-ti salva oamenii de la dezastru, insa Valerius cel malefic nu vrea sa iti vanda nava maritima de care ai nevoie. Singurul mod prin care poti face rost de ea e sa ataci inamicii fara mila. Foloseste tunul pentru a distruge cladirile si pentru a omori soldatii lui Valerius in noul joc logic. Upgradeaza-ti tunul si loveste in puncte strategice, soarta intregului regat depinde de tine.

Demolatorul de Zombi

Zombi s-au ascuns in diferite cladiri din oras fara sa stie ca esti pe urmele lor. Alcatuieste-ti atent planul de atac, arunca bombe in puncte cheie si distruge tot ce-ti sta in cale. Niciun monstru nu trebuie sa scape, iar daca te blochezi nu uita ca poti intotdeauna sa restartezi nivelul din jocul logic.

Regele Distrugator

Castelul ti-e atacat de barbari, dar mai ai foarte putini soldati alaturi de care sa lupti. Din fericire, in acest joc logic ai o arma puternica de partea ta - tunul. Gaseste punctele cheie ale turnurilor pentru a le darama si pentru a-ti distruge inamicii. Fiecare lovitura trebuie sa fie eficienta, asa ca gandeste-te bine inainte sa irosesti toata munitia.

Detonari Extreme

O racheta care trebuia sa mearga in spatiu a ratat directia si se indreapta spre oras. Toate cladirile care se intersecteaza cu zona prin care trece racheta trebuie demolate. In demolari extreme trebuie sa ai grija sa faci cladirea sa cada sub altitudinea de zbor sau sa o distrugi complet. Un joc de logica pentru copii isteti.

Arena Cascadorilor 2

Arena Cascadorilor este plina de soferi profesionisti gata sa isi distruga masinile demoland constructii pline cu masini si marionete de testare. Dezvolta-ti o masina de cascadorii imbunatatindu-i suspensiile, viteza si chiar puterea de distrugere pentru ca apoi sa o folosesti in demolari de constructii si distrugeri de masini in arena cascadorilor.

Banditi Mexicani

Banditii mexicani au invadat iarasi orasul, mergi si elimina-i distrugandu-le ascuzatorile. Ai diverse obiecte cu care poti arunca, incepand cu pietre. Cu ajutorul lor poti distruge diverse puncte cheie din constructii, provocand caderea cladirii peste banditii mexicani. Foloseste-ti inteligenta pentru a dezvolta strategii in jocuri logice cu ajutorul carora sa distrugi raufacatorii.

Demolari Explozive

Un joc de strategie dar si de actiune in care trebuie sa demolezi constructii prin plansarea unor tipuri de bombe. Fiecare cu destinatie precisa. O bomba poate da jos obiecte, alta sparge ziduri de caramida iar alta infecteaza lemnul cu un soi de lichid contagios care il face sa distruga si lemnele din jurul sau. Distruge fiecare cladire plasand aceste bombe si savureaza rezultatul exploziilor.

Arena Cascadorilor

Urca-te in masina cascadorilor si efectueaza cele mai periculoase cascadorii aruncand in aer masini parasite. In jocuri cu masini acum te poti distra conducandu-ti masina si distrugand alte masini. Seteaza viteza dorita, calculeaza-ti traseul si sari peste orice obstacol pentru a rezolva fiecare nivel si pentru a avansa in viteza catre noi provocari.