JOCURI DISTRACTIVE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri distractive (90 rezultate)

jocuri distractive

Bubble Hit

Impusca bulele de aceeasi culaore si elimina rundurile in acest joc distractiv numit Bubble Hit!

Super Stacker 2

Pune toate formele unele peste celelalte in Super Stacker 2. Un joc cu fizica distractiva.

Shape Matcher

Shape Matcher e un joc distractiv in care trebuie sa potrivesti formele. Trage de cate o piesa astefel incat sa o potrivesti cu cel putin 3 altele, pe verticala sau pe orizontala. Creaza combinatiile ideale si rezolva cat mai repede toate puzzleurile!

Super Stack

Pozitioneaza toate formele in Super Stack. Un joc distractiv in care trebuie sa infrangi gravitatia! Poti sa pui piesele astfel incat sa nu-ti cada niciuna?

Farm Connect

Conecteaza animalutele din acest joc distractiv numit Farm Collect. Potriveste toate piesele identice de mahjong!

8 Gears

Uneste circuitele intre ele pentru a aprinde toate becurile in acest joc logic distractiv 8 Gears! Muta mecanismele in locurile potrivite, evita obstacolele si completeaza fiecare nivel folosind putine miscari pentru a avea un scor perfect.

Super Sticky Stacker

Super Sticky Stacker este un joc distractiv in care trebuie sa lipesti cubuletele unele de celelalte si sa infrangi gravitatia. Poti conecta toate cubuletele fara sa-ti cada niciunul?

3 Ursi Panda

3 ursi panda sunt prinsi in cusca si dusi pe nava piratilor. Un joc de logica in care fiecare urs are o abilitate de care te poti folosi pentru a-i ajuta sa evadeze. Pe cel mic il poti folosi pe post de prastie pentru a ajunge in locuri greu accesibile, iar cel mai mare ii poate sustine pe ceilalti doi. Fii indemanatic si istet ca sa nu te prinda piratii.

Circles

Uneste cercurile colorate in acest joc logic distractiv. Conecteaza punctele colorate dupa sablon inainte ca timpul sa se scurga!