JOCURI DISTRUGATORUL DE CASTELE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri distrugatorul de castele (9 rezultate)

jocuri distrugatorul de castele

Distrugatorul de Castele 4

In era prafului de pusca, tu detii puterea! Alege cine traieste si cine e aruncat in aer in acest incitant joc medieval unde trebuie sa salvezi ostaticii si sa scapi de rapitorii lor!

Distrugatorul de Castele 3

Distruge castele medievale din epoci istorice diferite si salveaza ostaticii in acest joc nou logic. Gaseste punctul slab al cladirilor si tinteste in acel loc cu tunul pentru a-i invinge pe inamicii tai. Foloseste-te de o strategie ca sa nu gresesti si distruge castelele in timp record.

Regele Distrugator 2

Trebuie sa traversezi marea pentru a-ti salva oamenii de la dezastru, insa Valerius cel malefic nu vrea sa iti vanda nava maritima de care ai nevoie. Singurul mod prin care poti face rost de ea e sa ataci inamicii fara mila. Foloseste tunul pentru a distruge cladirile si pentru a omori soldatii lui Valerius in noul joc logic. Upgradeaza-ti tunul si loveste in puncte strategice, soarta intregului regat depinde de tine.

Regele Distrugator

Castelul ti-e atacat de barbari, dar mai ai foarte putini soldati alaturi de care sa lupti. Din fericire, in acest joc logic ai o arma puternica de partea ta - tunul. Gaseste punctele cheie ale turnurilor pentru a le darama si pentru a-ti distruge inamicii. Fiecare lovitura trebuie sa fie eficienta, asa ca gandeste-te bine inainte sa irosesti toata munitia.

Piratul Distrugator

Pirati rivali, tunuri puternice si mini castele in mijlocul marii, asta defineste jocul de aventura care te va provoca sa iti distrugi rivalii pirati si constructiile in care s-au baricadat acestia utilizand tunul in unghiul corect ca ghiuleaua sa atinga precis tinta.

Banditi Mexicani

Banditii mexicani au invadat iarasi orasul, mergi si elimina-i distrugandu-le ascuzatorile. Ai diverse obiecte cu care poti arunca, incepand cu pietre. Cu ajutorul lor poti distruge diverse puncte cheie din constructii, provocand caderea cladirii peste banditii mexicani. Foloseste-ti inteligenta pentru a dezvolta strategii in jocuri logice cu ajutorul carora sa distrugi raufacatorii.

Siege Hero-Vikingii

Siege Hero este un joc de logica, asemanator cu Angry Birds, in care trebuie sa distrugi diferite structuri din lemn, piatra sau gheata. Gaseste punctele slabe ale fiecarei structuri, loveste cu pietre sau alte obiecte si incearca sa distrugi castelele vikinge din cat mai putine lovituri. Distruge tot... in afara de oamenii nevinovati!

Distrugatorul de Castele 2

Distrugatorul de castele trebuie sa se asigure ca doboara toate castelele din imperiul inamic in timp record cu tot cu soldatii aflati pe metereze. Arunca cu pietre tintind exact in punctul slab al cladirilor si darama-le pe toate folosind jocuri strategie ca sa nu gresesti.

Distrugatorul de Castele

In acest joc de actiune si strategie, trebuie sa distrugi diferite castele din cat mai putine lovituri. Incearca sa termini cele 28 de nivele, omorand toti gardienii si fara sa ucizi ostaticii( cei care au semnul exclamarii deasupra lor). Foloseste mouse-ul si alege cu grija locul loviturii, deoarece la unele castele ai un numar limitat de proiectile cu care vei putea trage.