JOCURI DISTRUGE BILELE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri distruge bilele (6 rezultate)

jocuri distruge bilele

Beaver Bubbles

Doi castori prietenosi au nevoie de ajutorul tau pentru a salva barajul lor de bilele colorate care se apropie amenintator de el. Formeaza randuri de aceeasi culoare pentru a le distruge folosind tunul de lemn inainte ca acestea sa ajunga la castori.

Bile vs Cuburi

Bile vs Cuburi este un joc de actiune asemanator Angry Birds, de data aceasta insa bilele se lupta sa elibereze sufletele capturate ale patratelor, daramand constructiile in care sa afla acestea. Tinteste, seteaza forta si trage cu tunul forme rotunde pentru a darama constructiile de lemn care tin prizoniere formele patrate.

Planeta Androizilor

Fratii tai roboti au fost sechestrati si transformati in sclavii inamicilor iar tu trebuie sa ii salvezi. Incepi cu un pistol dar ai multe arme de foc si rachete de cumparat deci strange bilele bonus castigate dupa actiune. Distruge toti inamicii din cale si colecteaza toate bonusurile pentru a-ti upgrada echipamentul.

Distruge Obiectele

Distruge cat mai multe obiecte cu ajutorul tunului pentru a putea termina toate cele 50 de noi nivele ale acestui joc de gandire. Tinteste si loveste bine pentru ca numarul bilelor cu care poti trage este limitat.

Sparge Bilele

Foloseste-te de gravitatie, de legile fizicii, si cu putin noroc vei putea sa destrugi toate bilele din fiecare nivel al acestui joc de gandire. Fa click pe 3 sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le distruge!

Max Damage

Distruge cat mai multe obiecte cu ajutorul tunului pentru a putea termina toate cele 49 de nivele ale acestui joc de gandire. Tinteste si loveste bine pentru ca numarul bilelor cu care poti trage este limitat.