JOCURI DISTRUGE CLADIRILE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri distruge cladirile (12 rezultate)

jocuri distruge cladirile

Distrugatorul de Castele 3

Distruge castele medievale din epoci istorice diferite si salveaza ostaticii in acest joc nou logic. Gaseste punctul slab al cladirilor si tinteste in acel loc cu tunul pentru a-i invinge pe inamicii tai. Foloseste-te de o strategie ca sa nu gresesti si distruge castelele in timp record.

Demolatorul de Zombi 2

Cladirile din oras au fost invadate din nou de zombi si nu vor sa plece pana nu demolezi locurile in care se afla. Lanseaza bila din diferite directii si ai grija sa-ti lovesti tinta. Nu te lasa descurajat atunci cand nu reusesti sa-i lovesti si gaseste alta modalitate de a scapa de toti monstrii.

Regele Distrugator 2

Trebuie sa traversezi marea pentru a-ti salva oamenii de la dezastru, insa Valerius cel malefic nu vrea sa iti vanda nava maritima de care ai nevoie. Singurul mod prin care poti face rost de ea e sa ataci inamicii fara mila. Foloseste tunul pentru a distruge cladirile si pentru a omori soldatii lui Valerius in noul joc logic. Upgradeaza-ti tunul si loveste in puncte strategice, soarta intregului regat depinde de tine.

Tanc Atac 3D

Ai plecat la razboi in tancul tau blindat si trebuie sa avansezi pe campul de lupta eliminand inamicii si radarele acestora. Tanc Atac 3D este un joc cu impuscaturi de razboi si doar soldatii curajosi vor termina misiunea cu succes. Schimba armele tancului in functie de echipamentul inamicului pe care vrei sa il bombardezi. Pentru tinte care necesita precizie, foloseste luneta si vei exploda cladirile inamice cu usurinta. Avanseaza pe front pana la locul de intalnire cu camarazii si misiunea va fi reusita!

Tunuri de Asalt

Iei parte la un razboi de proportii si trebuie sa alegi de partea cui vei lupta. Foloseste artileria de razboi pentru a omori inamicii si cladirile in care s-au baricadat. Fii indemanatic si organizat in acest joc de logica pentru ca fiecare proiectil are destinatie speciala. Pe parcursul jocului de razboi vei capata proiectile pentru tinte singulare, pentru atacuri aeriene si chiar pentru buncarele inamice. Tot armamentul din dotarea armatei este limitat deci fii un comandant cumpatat.

Detonari Extreme

O racheta care trebuia sa mearga in spatiu a ratat directia si se indreapta spre oras. Toate cladirile care se intersecteaza cu zona prin care trece racheta trebuie demolate. In demolari extreme trebuie sa ai grija sa faci cladirea sa cada sub altitudinea de zbor sau sa o distrugi complet. Un joc de logica pentru copii isteti.

Avionul Suprem

In jocuri cu avioane astazi fii pregatit pentru lupta intergalatica. Dirijeaza avionul folosind mouseul si impusca avioanele si cladirile inamice. Folosind space avionul atinge viteze supersonice care iti permit sa te deplasezi mai repede. Dupa fiecare nivel vei primi bani cu care iti poti upgrada echipamentul si armele avionului.

Distrugatorul de Castele 2

Distrugatorul de castele trebuie sa se asigure ca doboara toate castelele din imperiul inamic in timp record cu tot cu soldatii aflati pe metereze. Arunca cu pietre tintind exact in punctul slab al cladirilor si darama-le pe toate folosind jocuri strategie ca sa nu gresesti.

Caini Furiosi

Caini furiosi este un joc de actiune si aventura in care trebuie sa dezvolti o strategie de distrugere a cladirilor si a inamicilor. Caini furiosi se catapulteaza folosind tunuri pentru a omora inamicii. Calculeaza unghiuri, distante si forte astfel incat sa distrugi toti inamicii cu cat mai putin caini lansati din tun.

Distruge Cladirile 2

Foloseste-ti inteligenta si demoleaza constructiile plasand dinamita in puncte cheie. Prin explozie, incearca sa distrugi cat mai multe caramizi din structura si sa cureti zonele marcate cu rosu. Atentie la cetateni, acestia trebuie feriti de bomba in timp ce concurentii tai trebuie distrusi(cei imbracati in costum de constructor). Mult succes!