JOCURI DRESSUP ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri dressup (30 rezultate)

jocuri dressup

Dragon Ball Z Dress Up

Imbraca-l pe Dragon Ball Z cu imbracaminte potrivita pentru luptele sale. Urmareste detectorul dragon ball pentru a descoperii noi efecte. Deasemenea poti alege decorul in care alegi haine pentru personajul preferat din desene.

Sue Dansatoarea

Alege haine pentru dansatoarea Sue. Ai imbracaminte pentru dansatori si decoruri potrivite pentru asta. La final, in functie de vestimentatie si accesorii, Sue va dansa special pentru tine.

Imbraca pe Barbie

Imbrac-o pe Barbie cu cele mai noi haine din acest joc dressup. Alege imbracaminte la moda pentru a-ti pune in valoare papusa.

Imbraca Printesa Barbie

In acest joc de dressup trebuie sa o imbraci pe papusa barbie cu imbracaminte dintr-o serie de poveste. Stii sa o transformi intr-o mica cenusareasa?

Machiaza Papusile Barbie

Imbrac-o pe Barbie pentru sarbatoarea de Halloween. Alege cel mai potrivit machiaj si stil vestimentar pentru ea si pentru papusa ei.

Papusa Barbie

Imbrac-o si machiaz-o pe Barbie pentru un nou look de care are nevoie. Alege cu atentie imbracamintea si machiajul pentru ca pozele de pe coperta revistelor sa etaleze o Barbie frumoasa.

Vestimentatia Perfecta

Imbraca acest model cu accesoriile pe care le ai la dispozitie, haine, genti, coliere si tot ce e la moda in materie de vestimentatie.

Imbraca Profesoara

Imbraca profesoara dupa bunul tau plac. Alege hainele pe care sa le poarte in clasa si distreaza-te in acest joc dressup.

Intalnire in Paris

Imbraca-te adecvat pentru aceasta intalnire romantica in Paris. Sunteti doi indragostiti, n-ai vrea sa te faci de ras cand vine vorba tocmai de dressup.

Imbraca pe Hannah Montana

Imbrac-o pe Hannah Montana in hainele puse la dispozitie, machiaz-o si fa-o cea mai bine aranjata vedeta. Succes !