JOCURI FERMA DE ANIMALE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri ferma de animale (10 rezultate)

jocuri ferma de animale

Aventuri la Ferma

Ajuta fermierul sa salveze purceii care au scapat din ferma intr-un nou joc distractiv. Plaseaza si distruge obiecte pentru ca animalele sa cada pe pamant in siguranta, dar ai grija sa nu le pierzi. La sfarsitul fiecarei provocari fermierul va colecta fiecare purcel, insa doar daca reusesti sa gasesti solutia corecta.

Evadarea lui Chuck

Un joc foarte amuzant cu oi expresive care vor sa evadeze din ferma zburand. Evadarea lui Chuck va fi cu atat mai usoara cu cat il ajuti sa stranga materiale ca sa isi imbunatateasca echipamentul mai repede si sa compuna noi materiale pentru a dobandi diferse optiuni la echipamentul de zbor.

Fermier Virtual

Un nou joc in care iti creezi propria ferma si faci tot ce este nevoie ca sa o dezvolti si sa o imbunatatesti. Cresti legume si fructe, le aduni, plantezi pomi fructiferi, cresti animale si le ingrijesti, totul pentru trofee si upgrade-uri. Aduna-ti prietenii sa joace cu tine si sa isi faca propriile ferme ca sa va ajutati. Construieste cea mai frumoasa ferma din lume!

Animalele Pofticioase

Hraneste animalele de la ferma folosind tunul de mancare. Fiecare joc are logica lui, trebuie sa gasesti rezolvarea ca mancarea sa ajunga la animale in fiecare nivel. Daca realizezi ca ai gresit ceva poti sa iei nivelul de la capat.

Salveaza Purcelusii

Obiectivul jocului puzzle este sa salvezi purcelusii de ferma. Da click pe capitele de fan folosind o strategie ca purcelusii sa ajunga pe pamant. Gaseste solutia logica prin care sa stergi capite de fan si sa aduci purcelusii pe pamant.

Farmerama

Farmerama este un simulator online multiplayer de agricultura in care iti poti crea propria ferma gratis.

Cresti legume, fructe si diverse plante, aduni recolta, iei animale si ai grija de ele, plantezi pomi fructiferi ca sa iti sporesti veniturile si faci tot ce e nevoie ca sa ai cea mai productiva ferma si, bineinteles, cea mai frumoasa.

Exista elemente decorative pe care le poti folosi amenajarea unor spatii de relaxare sau pur si simplu la infrumusetarea fermei. Aceste elemente, ca multe altele, se cumpara cu banii obtinuti din vanzarea la piata a recoltei.

Dezvolta cea mai tare ferma si cheama-ti prietenii sa isi faca si ei una ca sa jucati impreuna. Joaca Farmerama acum!

Motociclistul Fermier

Capite de fan, praf, animale si alte obstacole iti stau in cale in cursa ta cu motociclete de la ferma. Depaseste obstacolele prin cascadorii interesante si condu motocicleta cu maxima atentie. Ai girja sa nu lovesti animalele in cadere din cascadorie pentru ca o vei lua de la ultimul steag de salvare. Aduna banii de pe traseu si termina cursa moto nevatamat si cu motocicleta intreaga.

Dora la Ferma

Salveaza ferma cu ajutorul Dorei. Gaseste animalele ascunse prin hambare si fa ordine in acest joc pentru copii.

Farm Mania

Un joc nou de aventura in care trebuie sa plantezi si sa vinzi produse, sa hranesti animale, sa prepari mancare si sa castigi banii necesari pentru ca ferma ta sa devina cunoscuta.

Farm Frenzy 2

Ai grija de animale, hraneste-le cat mai bine, vinde produsele si castiga bani pentru extinderea si modernizarea fermei.