JOCURI FORME ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri forme (87 rezultate)

jocuri forme

Make Me 10

Combina numerele si Formeaza 10! Muta numerele din cerc pentru a forma zece. Combinatiile succesive te vor duce la nivelul urmator.

Mahjong Titans

Combina 2 piese mahjong de aceeasi forma si model pana elimini toate piesele. Bucura-te de acest joc clasic!

Super Scary Stacker

In aceasta versiune infricosatoare de Halloween a jocului Super Stacker, trebuie sa pastrezi echilibrul formelor punandu-le unele peste celelalte.

Super Stacker 2

Pune toate formele unele peste celelalte in Super Stacker 2. Un joc cu fizica distractiva.

Shape Matcher

Shape Matcher e un joc distractiv in care trebuie sa potrivesti formele. Trage de cate o piesa astefel incat sa o potrivesti cu cel putin 3 altele, pe verticala sau pe orizontala. Creaza combinatiile ideale si rezolva cat mai repede toate puzzleurile!

Super Stack

Pozitioneaza toate formele in Super Stack. Un joc distractiv in care trebuie sa infrangi gravitatia! Poti sa pui piesele astfel incat sa nu-ti cada niciuna?

Beaver Bubbles

Doi castori prietenosi au nevoie de ajutorul tau pentru a salva barajul lor de bilele colorate care se apropie amenintator de el. Formeaza randuri de aceeasi culoare pentru a le distruge folosind tunul de lemn inainte ca acestea sa ajunga la castori.

Frosty Donuts

Conecteaza gogosile glazurate si formeaza combinatia corecta pentru a avea cel mai mare scor!

Misiune in Spatiu

Esti un vanator de recompense care trebuie sa prinda criminali periculosi din intregul univers prin ordonarea obiectelor de acelasi fel pentru a crea o formatie perfecta. Nimiceste-ti inamicii, colectioneaza obiectele necesare ca sa-ti upgrada indemanarea si armura, iar tu vei deveni un erou spatial.