JOCURI FORMULA 1 ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri formula 1 (6 rezultate)

jocuri formula 1

Trasee de Formula 1

Acceleraza la maxim, schimba viteza la timp si depaseste toti concurentii. Un joc clasic de formula 1 in care viteza masiniii tale conteaza cel mai mult pe langa nivelul de indemanare si concentrare. Incearca sa nu iesi din decor si sa inregistrezi un timp cat mai bun pentru a debloca alte trasee.

Formula 1 la Inaltime

Motoarele se ambaleaza, cauciucurile scot fum... Pe locuri, fiti gata, start! Depaseste celalalte masini de formula 1 folosind nitro si fereste-te de cele cu viteza mai mica ca tine pentru a le depasi. Cursele sunt stranse deci incearca sa iesi in topul clasamentului pentru a-ti debloca urmatorul nivel.

Campionatul de Formula 1

Esti sofer de formula 1 si participi la un campionat important. Trebuie sa parcurgi in viteza traseul si sa nu te abati cu masina de la circuit. Vei lua cupa campionilor?

Circuitul de Formula 1

Este cupa de formula 1 in joc si trebuie sa o castigi. Foloseste-ti masina inteligent, repar-o de fiecare daca cand ai ocazia si termina circuitul in primii 4 pentru a promova cursa. Pe locuri, fiti gata, start!

Calificari la Formula 1

Un moment important din cariera unui sofer de formula 1 sunt calificarile in campionat. Fii primul la linia de start si nu-ti vatama masina prea tare pentru a te califica la cupa.

Jet Boat Racing

Azi v-am pregatit jocuri de sport! Alege ambarcatiunea dorita si incearca sa castigi toate traseele de formula unu pe apa.