JOCURI FORTIFICATIE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri fortificatie (4 rezultate)

jocuri fortificatie

Distruge Bastionul

E timpul sa distrugi castele inamice intr-un nou joc de logica si strategie. Plaseaza platformele astfel incat ghiuleaua sa sara in directia corecta si sa loveasca direct la tinta. Esti gata sa descoperi fiecare provocare din cele 20 de nivele?

Atac asupra Castelelor

Ataca fortificatiile si castelele, alege-ti bombele potrivite si incearca sa elimini toti inamicii si toate armele adversalului. Vei intalni castele foarte bine aparate de catre arcasi sau catapulte, distruge-le in timp record pentru puncte bonus cu care achizitionezi noi arme de foc. Foloseste-ti indemanarea, munitia este limitata.

Tunul Devastator

O aventura plina de actiune. Foloseste tunul devastator pentru a elimina toate fortificatiile si castelele inamicilor. Fiecare nivel are locuri ascunse in care lazile cu bombe speciale te astepata. Loveste-le pentru a te echipa cu armament superior si incearca sa distrugi inamicii din cat mai putine lovituri posibile pentru a castiga mai multe stelute si puncte bonus.

Quest for Power 2

Ajuta-l pe Cavalerul Arthur sa castige toate bataliile impotriva celorlalte regate! Foloseste tunul din dotare pentru a distruge inamicii si fortificatiile, castiga bani si astfel iti poti trimite la lupta trupele speciale.