JOCURI GRAVITATIE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri gravitatie (90 rezultate)

jocuri gravitatie

Wheely 4

Wheely s-a intors intr-o noua aventura si are nevoie de ajutorul pentru a calatori in timp teafar. Foloseste-ti cunostintele de fizica si schimba mecanismele in ordinea corecta in asa fel incat Wheely sa treaca cu bine peste obstacolele din drum. Aduna toate bateriile si ai grija ca masina haioasa sa ajunga inapoi acasa.

Super Stack

Pozitioneaza toate formele in Super Stack. Un joc distractiv in care trebuie sa infrangi gravitatia! Poti sa pui piesele astfel incat sa nu-ti cada niciuna?

Super Sticky Stacker

Super Sticky Stacker este un joc distractiv in care trebuie sa lipesti cubuletele unele de celelalte si sa infrangi gravitatia. Poti conecta toate cubuletele fara sa-ti cada niciunul?

Ploaia de Bombe: In Spatiu

Portocala aventuroasa calatoreste in spatiul cosmic unde noul sau inamic este un mafiot care vrea sa-l distruga cu orice pret. Creeaza adapost pentru eroul haios cu ajutorul cutiilor si schimba mecanismele ca sa-l feresti de ploaia acida.

Evadarea Mexicanului 7

Intra intr-o noua aventura cu mexicanul haios in aceasta continuare a jocului Evadarea Mexicanului. Ai grija sa aduni toate comorile din piramida! Incepe din partea de jos si pluteste pana in camera superioara unde este comoara! Evita inamicii si capcanele mortale, altfel trebuie sa o iei de la capat!

Cubestern 2

Vestul Salbatic mereu atrage criminali periculosi, iar seriful trebuie sa fie atent la orice miscare a vechilor sai inamici. Elimina obiectele din lemn pentru a-i pune pe criminali la inchisoare si ai grija ca acestia sa ramana acolo.

Hraneste Pofticiosul 3

Grew vrea sa manance bomboane, insa nu poate sa ajunga la ele, poti sa-l ajuti? Traseaza linii pentru a aduce bomboanele catre pofticios avdn grija ca ele sa nu cada departe de el si tine cont de gravitatie. Distreaza-te descoperind solutiile corecte fara a bloca dulciurile si hraneste-l pe Grew!

3 Ursi Panda in Poveste

Cei trei ursi panda au deschis un portal catre o alta dimensiune care arata ca un taram de poveste, iar acum trebuie sa gaseasca o cale de iesire. Ghideaza-i pe prietenii haiosi in aventura lor magica si exploreaza tinutul fantastic.

Ploaia de Bombe: Mafiotii

Portocala aventuroasa calatoreste inapoi in timp, mai precis in anii 1920, iar noul sau inamic este un mafiot care vrea sa-l distruga cu orice pret. Creeaza adapost pentru eroul haios cu ajutorul cutiilor si schimba mecanismele ca sa-l feresti de ploaia acida.