JOCURI INGRIJIT ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri ingrijit (13 rezultate)

jocuri ingrijit

Fermier Virtual

Un nou joc in care iti creezi propria ferma si faci tot ce este nevoie ca sa o dezvolti si sa o imbunatatesti. Cresti legume si fructe, le aduni, plantezi pomi fructiferi, cresti animale si le ingrijesti, totul pentru trofee si upgrade-uri. Aduna-ti prietenii sa joace cu tine si sa isi faca propriile ferme ca sa va ajutati. Construieste cea mai frumoasa ferma din lume!

Sue si Salonul Animalelor

Sue si-a deschis un salon de infrumusetare pentru animale. Fiecare catel trebuie ingrijit individual. Ei trebuie spalati, tunsi si apoi decorati cu un accesoriu. Trebuie sa fi foarte rapida ca sa ii poti pune inapoi pe banda.

Ingrijeste Catelusii

Detii acest salon de infrumusetare pentru catei si trebuie sa ingrijesti fiecare catelus incredintat. Joaca acest simulator contra timp sau in alte versiuni puse la dispozitie.

Manichiura de Sarbatoare

Ai o intreaga trusa cu oja la moda, de toate culorile, pentru a-ti surpinde modelul cu o manichiura aparte. Combina ustentensilele pentru a obtine unghii frumoase si ingrijite.

Gradinita de Copii

Ingrijeste copiii pentru a deveni proprietarul unei mari gradinite. In acest joc de simulare fiecare copilas trebuie bine ingrijit. Vei avea parte de o adevarata aventura.

Ingrijeste Bebelusii

Esti proprietarul unui loc de ingrijit copii si trebuie sa preiei bebelusii si sa-i plasezi in paturi, pentru lucrul asta primesti puncte de la mamici si poti trece la urmatorul nivel.

Ingrijeste Copilul

Ingrijeste beblusul intr-o casa in care ai totul al dispozitie. In acest simulator trebuie sa indeplinesti anumite sarcini pentru a completa aventura.

Super Bona

Ingrijeste copiii pe care mamica ti i-a incredintat, fi o bona buna in aceasta aventura pentru a primi puncte bonus si pentru a implini fiecare nivel al simularii de ingrijit bebelusi.

Asistenta de Copii

In acest joc de ingrijit bebelusi esti asistenta medicala intr-un spital. Ai rolul unei bone si trebuie sa ai grja de fiecare bebe adus in spital si sa ii satisfaci nevoile. Ai grija sa fi rapida pentru ca altfel vor plange si vei pierde puncte, la fel se intampla si daca gresesti nevoile.

Ingrijeste Bolnavii

Esti doctor si asistenta medicala intr-un spital. Trebuie sa ingrijesti pacientii bolnavi care vin la spital si sa ii insanatosesti. Pentru a face asta pune pacientii pe scaunul asistentei, pentru a verifica daca au febra, apoi muta-i in pat. Click pe bolnav pentru a stabili diagnosticul si fugi cu acesta la farmacie si intoarce-te cu aceasta pentru a externa pacientul.