JOCURI INVARTE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri invarte (5 rezultate)

jocuri invarte

Nightflies

Nighflies este un joc logic si creativ. Trebuie sa folosesti gargarite pentru a elibera becuri pe care musculitele le vor lua si le vor monta in felinare in jurul carora se vor invarti noaptea. Plaseaza corect gargaritele astfel incat ele sa poata trage obiectele fara sa sparga becurile.

Actioneaza Morile de Vant

Actioneaza morile de vant este un joc de logica gratis in care trebuie sa planuiesti pornirea unui mecanism pe baza de roti prin care sa ajungi sa invarti morile de vant. Ai rabdare pana la gasirea solutiei corecte si porneste mecanismul.

Roti si Lanturi

Un joc de logica greu de rezolvat in care trebuie sa conectezi roti prin lanturi care sa se invarta. Ai nevoie de multa rabdare si de concentrare, de multe ori ai o singura roata functionala si cu ajutorul lanturilor trebuie sa le faci pe toate sa se invarta.

Hamsterul Pofticios

Indemanarea e cheia daca vrei sa hranesti hamsterul pofticios si sa il pastrezi in viata in acelasi timp. Ai un hamster pe o platforma din lemn, platforma poate fi ridicata, inclinata spre dreapta sau stanga si coborata folosind tastele W, A, S si D. Hamsterul este rotund asa ca el se invarte atunci cand inclini platforma. In fiecare nivel ai diverse obiecte care pot rani hamsterul daca acesta se rostogoleste peste ele. Printre ele pot fi tepuse, lame care se invart si diverse lemne foarte dure pentru hamsterul nostru. In jocuri online de strategie tu trebuie sa fi extrem de inteligent si indemanatic ca sa poti feri hamsterul de obiecte si sa il conduci spre mancare folosind numai miscarile platformei ca sa misti hamsterul.