JOCURE PUZZLE ONLINE GRATIS

Recomandari jocure puzzle (23 rezultate)

jocure puzzle

99 Balls Evo

99 Balls Evo este ultimul joc pe ideea jocurilor mult-iubite, 99 Balls. Poti ajunge la 99 bile, dand jos de fiecare data obstacolele?

Junior vs. Senior 4

Neastamparatul Junior revine intr-un nou joc logic, iar de data aceasta este ajutat de sora sa, Jenny, sa-l trezeasca pe Senior. Elimina monstrii colorati, muta piesele puzzle si ai grija ca cei doi copii sa ajunga in siguranta la tatal lor. Foloseste-ti cunostintele de fizica si dezvolta strategii pentru a-i feri pe Junior si Jenny de obstacolele periculoase. Termina fiecare nivel cu un scor perfect si vei putea sa deblochezi jocuri bonus distractive.

Creiere Capcana 3

Gaseste o modalitate de a distruge zombi care se ascund in morminte intr-un joc puzzle cu multe provocari. Plaseaza creieri in locuri cheie pentru a-i ademeni si adu-i in tinta pistolului tau. Ii poti impusca, dar poti schimba si mecanismele pentru a-i prinde in capcanele mortale. Nu irosi momeala, creaturile vor iesi la atac dupa lasarea noptii!

Mario Tetris 3

Mario si Tetris sunt doua jocuri care au facut istorie si care, imbinate, alcatuiesc un puzzle dinamic si colorat. Misca si plaseaza elementele astfel incat sa formeze randuri intregi si sa se autodistruga.

Orasul Diamantelor

Bejeweled a fost unul dintre cele mai populare jocuri cu cristale in perechi de cate trei fiind un joc relaxant si accesibil. Orasul diamantelor foloseste acelasi principiu de joc, dar in loc de cristale vei muta diamante si le vei combina in linii de cate trei pentru a le elimina.

Salturile Cutiei

O cutiuta saltareata care are nevoie de inteligenta si indemanarea ta pentru a ajunge la destinatie. In jocuri logice uneori poti fi uimit de simplitatea nivelelor insa atunci cand incepi sa le rezolvi iti dai seama ca solutia nu vine chiar atat de usor. Jocul nostru cu cutiute este exact asa, pare simplu de rezolvat insa de cele mai multe ori salturile trebuie sa fie precise si bine gandite pentru ca nu iti permiti prea multe incercari.

Vampirul Novice

E timpul sa afli daca ai inclinatii de vampir. Te afli in tabara de antrenament a lui Vlad Tepes, marele Dracula. In jocuri logice cu vampiri iti vei folosi intuitia sa te comporti ca un vampir dandu-ti seama ce trebuie sa actionezi, pe cine trebuie sa hipnotizezi si mai ales cand trebuie sa sugi sangele printesei. Mult succes in aventura vampirica.

Roboti vs Zombi

Un joc de logica in care trebuie sa coordonezi un robot sa foloseasca traiectoria si forta de tragere corecta pentru a impusca toti zombie din nivel utilizand cat mai putine lovituri. Trebuie sa vii cu solutii istete pentru ca unele nivele nu sunt simplu de depasit, doar tragand inspre zombie nu vei rezolva mare lucru. Dezvolta-ti abilitatea de rezolvare a situatiilor dificile si gaseste metode logice prin care sa atingi zombie cu proiectilul. Dupa ce te asiguri ca robotii vor salva orasul din mainile zombilor, poate vrei sa ajuti si alte zone invadate in jocuri cu zombie ca planeta sa scape de problema lor.

Draka

Este Halloween! Draka este un joc cu paianjeni in care vei avea ocazia sa sperii oamenii de Halloween. Trebuie sa le tai panza pe care au tesut-o pe perete si sa ii faci sa cada pe oameni, acestia se vor speria si misiunea de Halloween va fii incheiata. Acest titlu face parte din cele mai bune jocuri de Halloween.