JOCURI AUTO ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri auto (62 rezultate)

jocuri auto

Campionatul de Formula 1

Esti sofer de formula 1 si participi la un campionat important. Trebuie sa parcurgi in viteza traseul si sa nu te abati cu masina de la circuit. Vei lua cupa campionilor?

Circuitul de Formula 1

Este cupa de formula 1 in joc si trebuie sa o castigi. Foloseste-ti masina inteligent, repar-o de fiecare daca cand ai ocazia si termina circuitul in primii 4 pentru a promova cursa. Pe locuri, fiti gata, start!

Calificari la Formula 1

Un moment important din cariera unui sofer de formula 1 sunt calificarile in campionat. Fii primul la linia de start si nu-ti vatama masina prea tare pentru a te califica la cupa.

Need For Speed

Mai necesita un joc nfs alte cuvinte? Ai o masina frumoasa, un traseu cu o priveliste superba si esti sofer auto. Totul se rezuma la condus in viteza cu masini tunate si adunat puncte de pe drum. Daca iesi primul, treci mai departe daca nu, repeti cursa.

Masini NFS

In need for speed, nevoia de viteza intrece orice limita, ia bonusuri turbo si nitro si intreceti adversarii din circuit cu masini tunate. Ai traseu nocturn prin oras pentru ca adrenalina sa creasca. Concentreaza-te si celalalte masini nu vor avea nici o sansa in fata unui sofer ca tine.

Rave Rider

Termina toate cele 15 nivele, pline de obstacole si capcane, ale acestui joc de sport cu masini, in cel mai scurt timp posibil. Colecteaza cat mai multe monezi, bonusuri si cumpara componente noi pentru a-ti imbunatati masina.

Fast Track

In acest joc 3D cu masini, ai un timp limitat in care trebuie sa termini cursa pe locul intai! Dupa fiecare traseu iti poti imbunatati masina pentru a participa la celelalte curse importante.

Street Menace

Un nou joc de sport cu masini. Participa la cursele ilegale prin oras si incearca sa ajungi primul la linia de sosire a fiecarui nivel. Colecteaza banii pe parcursul traseelor, ocoleste bombele si evita pe cat posibil accidentele.

Heat Rush

In acest joc 3D cu masini, ai un timp limitat in care trebuie sa termini fiecare cursa! Dupa terminarea fiecarei misiuni iti poti imbunatati masina pentru a participa la celelalte curse importante.

Mission Racing

Un joc de sport, cu masini, in care trebuie sa indeplinesti toate misiunile care iti sunt incredintate, intr-un timp cat mai scurt si fara a distruge masina!