JOCURI BILE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri bile (90 rezultate)

jocuri bile

Ploaia de Bombe 2

Aseaza obiectele, care iti sunt date in fiecare din cele 80 de noi nivele ale acestui joc de gandire, in asa fel incat sa protejezi bilele de norul care ploua cu bombe!

Sfere de Lumina

Elimina sferele in asa fel incat sfera galbena sa le atinga pe cele transparente si sa le aprinda! In fiecare nivel, din cele 20 ale acestui joc de gandire, poti elimina un numar limitat de bile.

Echilibru Imperfect

Roteste si aseaza obiectele, din partea de sus a jocului, peste obiectele aflate in perfect echilibru, astfel incat sa le scoti pe toate in afara suprafetei de joc!

Jolls

Aseaza bilele mari colorate in asa fel incat sa poti colecta toate bilele mici de culori corespunzatoare! Un joc de gandire cu 31 de nivele care iti vor pune inteligenta la grea incercare :)

Isoball 2

A doua parte a jocului izometric de gandire Isoball! Construieste un traseu din cuburi in asa fel incat bila rosie sa ajunga la punctul negru, fara sa cada de la o inaltime prea mare ori sa paraseasca traseul. Alege cuburile corespunzatoare din partea de jos si aseaza-le corect pe suprafata de joc in cel mai scurt timp posibil.

Ploaia de Bombe

Aseaza obiectele, care iti sunt date in fiecare din cele 25 de nivele ale acestui joc de gandire, in asa fel incat sa protejezi bilele de norul care ploua cu bombe!

Fabrica de Mingii

Acest joc de gandire iti va solicita inteligenta la maxim! Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi o minge in asa fel incat sa semene cu cea de pe cutie;) Poti sa rezolvi cele 30 de nivele?

Patratele Nazdravane

Transforma patratelele albastre in bile, sau invers, in asa fel incat sa scoti in afara suprafetei de joc toate patratelele sau bilele rosii! Pentru a termina acest joc de gandire amuzant, trebuie sa elimini toate obiectele rosii din fiecare cele 20 de nivele.

Sparge Bilele

Foloseste-te de gravitatie, de legile fizicii, si cu putin noroc vei putea sa destrugi toate bilele din fiecare nivel al acestui joc de gandire. Fa click pe 3 sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le distruge!

Comoara Pierduta

Bila Rosie si Bila Albastra si-au pierdut comoara pe o insula plina de pericole! Ajuta-le sa treaca cu bine de toate obstacolele si sa colecteze fiecare diamantele corespunzatoare.

Despre jocuri bile

Universul bilelor colorate si amuzante te asteapta sa iti pui logica si indemanarea la incercare. In jocuri bile online vei gasi diverse puzzle-uri si iti vei putea exersa abilitatea de a gasi solutii pentru cele mai complexe situatii. In jocurile bile gratis de tip Zuma trebuie sa fii rapid si sa combini culorile pentru a se autodistruge pana sa ajunga in celalalt capat al tunelului. Bilele se rostogolesc asa ca fii atent sa nu le pierzi, plaseaza-le unde trebuie si distreaza-te terminand fiecare joc. Cele mai jucate titluri din jocuri cu bile sunt Zuma Deluxe si Zuma Revenge cu care te invitam sa te distrezi.