JOCURI BILE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri bile (90 rezultate)

jocuri bile

Perfect Balance New Trials

Aceasta este partea a doua a jocului de gandire Perfect Balance, in care trebuie sa rotesti si sa asezi toate piesele astfel incat totul sa fie in perfect echilibru!

Tilt

In jocul de masa de astazi trebuie sa ghidezi bilele din lemn in asa fel incat fiecare sa ajunga pe cercurile albastre. Misca mouse-ul pentru a inclina masa si nu uita eviti cercurile negre!

Magic Pen 2

In acest joc de gandire trebuie sa desenezi figuri geometrice astfel incat, cu ajutorul acestora, bila rosie sa poata atinge steguletul fiecarui nivel.

Perfect Balance

Un joc de gandire in care trebuie sa rotesti si sa asezi toate piesele astfel incat totul sa fie in perfect echilibru!

Pyro

Incearca sa lovesti si sa aprinzi toate tortele cu ajutorul mingiei de foc, pentru a trece la nivelele urmatoare!

Contrast Cannon

Un joc de gandire in care trebuie sa folosesti cele doua tunuri pentru a trage cu bile numerotate in tintele corespunzatoare.

Gravity Master

Deseneaza figuri geometrice astfel incat cu ajutorul lor sa impingi bila neagra si sa colectezi toate cercurile pentru a trece la celelalte nivele.

Magic Toy Factory

Azi avem pentru voi un joc dragut de masa! Elimina toate bilele si colecteaza cu trenuletul cat mai multe jucarii!

Factory Balls 2

Acesta este un joc de gandire ce include 30 de nivele in care trebuie sa decorezi o minge in asa fel incat sa semene cu cea de pe cutie. :)

Splitter

In acest joc trebuie sa tai cutiile de lemn sau lagaturile in asa fel incat, folosindu-te de gravitatie, sa ajungi cu bila galbena la bila maro.

Despre jocuri bile

Universul bilelor colorate si amuzante te asteapta sa iti pui logica si indemanarea la incercare. In jocuri bile online vei gasi diverse puzzle-uri si iti vei putea exersa abilitatea de a gasi solutii pentru cele mai complexe situatii. In jocurile bile gratis de tip Zuma trebuie sa fii rapid si sa combini culorile pentru a se autodistruge pana sa ajunga in celalalt capat al tunelului. Bilele se rostogolesc asa ca fii atent sa nu le pierzi, plaseaza-le unde trebuie si distreaza-te terminand fiecare joc. Cele mai jucate titluri din jocuri cu bile sunt Zuma Deluxe si Zuma Revenge cu care te invitam sa te distrezi.