JOCURI CU ARCASI SI CASTELE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri cu arcasi si castele (12 rezultate)

jocuri cu arcasi si castele

Arcasul Magicianului

Esti un arcas neinfricat si trebuie sa infrunti valurile de inamici care vin sa iti atace castelul! Tinteste si trage cu arcul in directia potrivita pentru a omori creaturile periculoase. Upgradeaza-ti puterile si omoara inamicii pana nu e prea tarziu, odata ce ajung la tine sansele sa supravietuiesti incep sa scada!

Cavaleri vs Zombi

Un vrajitor intunecat a transformat cavalerii regelui in zombi, iar acum acestia ataca regatul! Apara castelul plasand soldati si arcasi in puncte strategice de pe drum si tine monstri departe de porti. Daca te simti coplesit de atacuri tinteste si ajuta-ti armata sa distruga inamicii sau foloseste-ti super puterile. Colecteaza banii, upgradeaza-ti unitatile si fii gata de lupta!

Bois D'arc

Esti inarmat cu un arc special, creat din copacul magic de pe taramul Sedonia. Alege-ti eroul in functie de abilitatile pe care le are, unii sunt mai rapizi, altii mai puternici. Ia-ti pozitia de atac, seteaza unghiul si fii gata de razboi. Dupa fiecare victorie, upgradeaza-ti sagetile si castelul pentru a fi sigur ca nu vei pierde nicio lupta.

Castelul Suprem

In acest joc de actiune pasesti pe taram medieval in plin razboi si lupti pentru a cuceri castelele inamice. Construieste centre de antrenament, apoi formeaza-ti o armata puternica din vrajitori, arcasi si soldati care sa te apere. Iti poti testa si gandirea strategica pentru ca ai nevoie de un plan bine pus la punct pentru a-ti putea coplesi adversarul. In magazinul de upgrades ai trei sectiuni in care cu siguranta vei gasi lucruri utile.

Arcasul din Troia

Troia este atacata si tu trebuie sa aperi castelul in jocuri de razboi cu armate de arcasi, tragand in inamici cat mai precis. Cu experienta castigata vei putea imbunatati armura si arcul arcasului din Troia. Fii precis si ai grija sa omori inamicii inainte sa iti darame turnul castelului.

Asediul Zombilor

Zombie asediaza fortareata si un singur arcas trebuie sa le faca fata. Vezi cate zile poti supravietuii valurilor de zombie. Castiga experienta ca sa cresti nivelul arcasului, adauga-i talente, pe care le poti activa fie prin click fie prin numerele orizontale ale tastaturii si vei trage cu diverse puteri care te vor ajuta sa omori mai repede zombie. Un joc de actiune dar si de strategie in care trebuie sa ai grija sa supravietuiesti cat mai mult. Viata fortaretei nu creste inapoi cand incepi un nou nivel, ea porneste cu viata cu care ai terminta nivelul precedent. Ai grija ca zombie sa nu iti termine viata fortaretei si adu lupta in favoarea ta folosind talentele pe care le-ai castigat dupa fiecare nivel.

Castelul Paldorian

Apara castelul paldorian cu arcasii tai dedicati pentru ca inamicul sa nu se poata apropia de ziduri. Nu tu trebuie sa treci la actiune, stai in aparare pana cand inamicul va face prima greseala.

Atac asupra Castelelor

Ataca fortificatiile si castelele, alege-ti bombele potrivite si incearca sa elimini toti inamicii si toate armele adversalului. Vei intalni castele foarte bine aparate de catre arcasi sau catapulte, distruge-le in timp record pentru puncte bonus cu care achizitionezi noi arme de foc. Foloseste-ti indemanarea, munitia este limitata.

Apara Castelul

In acest joc de actiune si stategie trebuie sa-ti aperi castelul de atacul inamicilor si sa nu-i lasi sa-l distruga. Foloseste mouse-ul pentru a da click pe dusmani, distruge-i, castiga bani din fiecare batalie si cumpara arcasi, magi, intareste castelul si imbunatateste-ti armamentul.

Castle Keeper

Jocuri de actiune! Apara castelul de atacul inamicilor, castiga bani si cumpara bonusurile speciale pentru a castiga batalia!