JOCURI CU COPII MICI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri cu copii mici (5 rezultate)

jocuri cu copii mici

Aeronava lui Billy

Billy, speriat de o poveste cu varcolaci, pune la cale un plan prin care sa distruga luna ca, odata cu ea, sa distruga si varcolacii. Numai ca pentru asta trebuie sa ajunga la luna asa ca se apuca de construit un pseudo-avion dintr-o cutie de carton. Aeronava lui Billy trebuie sa ajunga pe luna iar pentru asta are nevoie de imbunatatirii, fiecare imbunatatire costa bani pe care Billy ii poate face din incercari de a zbura, cu cat ajunge mai departe cu atat castiga mai multi bani. In jocuri de actiune cu avioane astazi te vei distra pe cinste pentru ca micul nostru expert in aeronave va avea multe incercari pana sa ajunga pe luna si sa invinga varcolacii.

Regatul Magic

Un joc relaxant de logica si indemanare la care iti vei folosi cunostintele de fizica pentru a anticipa forta gravitationala. Nivele usoare care te vor distra prin complexitatea mecanismelor si usurinta cu care le poti folosi pentru a aduce copiii in portalul magic pentru a parasi regatul. Asigura-te ca pornesti mecanismele eliminand blocurile corect si ca micutii vor ajunge intregi in portal.

Roboti Malefici

Planeta a fost invadata de roboti malefici, esti doar un copil asa ca pune mana pe prastie si lupta impotriva tuturor pana nu e prea tarziu. Foloseste mouseul pentru a fixa tinta si loveste-i cu pietre in punctele sensibile. Uneori va trebui sa deslegi un mic puzzle pentru a-i descoperi si pentru a-i invinge.

Bowja 3 Ninja Kami

Micutul si neinfricatul nostru ninja s-a intors! De data aceasta are o misune foarte importanta. Ajutati-l sa salveze Spiritul Ninja si sa-l distruga pe maleficul Yokai.

Sitch in Time 2

Incearca sa aduni cat mai multe jucarii si bonusuri fara sa-i trezesti pe cei mici!